Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha gayretVay be adamlar ciddi ciddi videolar falan paylasiyorlar.
@WestHamSocial: https://twitter.com/WestHamSocial/status/690649200468566016?s=09
ha gayret![]()
"We aren't wanting to Burak goes." Herifin İngilizce hocası kahrından ölmüştür Allah rahmet eylesin.
Dertliğim tabi Üzgünüm. Transfer yapalım burağı satalım. Takımımızın haline Üzgünüm . aziz Yıldırım denen herifin Demeçlerine tavım. . Şampiyonlar liginde berbat futboldan rahatsızım. Takımın güçsüzlüğünden rahatsızım ... Tarık sabri burağı sabri vb. İzlemek istemiyorum ... insallah güzel günler gelecek renkdaş eskisi gibi avrupa macında rakibin ayaklarını titreten gercek cehennemin ne olduğunu tekrar hatırlatacak takım istiyorum.Biz de genç oyuncu istiyoruz niye dertlendin bu kadar
Ben dedim boşuna hayal kuruyorsunuz diye. Bu adam ballı maaşı bırakıp gitmez rahatı yerinde. Zaten bizim yönetim de becerip de daha iyisini da alamaz.Burak kesinlikle ayrilmayacagini açıklamış. Trt spor.
Gitmezler tabi bulmuslar ciftliği pislik herifler.Ben dedim boşuna hayal kuruyorsunuz diye. Bu adam ballı maaşı bırakıp gitmez rahatı yerinde. Zaten bizim yönetim de becerip de daha iyisini da alamaz.
Burak kesinlikle dayak yemek istedigini aciklamisBurak kesinlikle ayrilmayacagini açıklamış. Trt spor.
Bu herife yeni kewell diyordu birara bizim forum :asd22::asd22:
Burak kesinlikle ayrilmayacagini açıklamış. Trt spor.