Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir tane şerefli gazeteci yok mu şu ülkede Galatasaray kalesine Burak Yılmaz yüzünden dönen bir maçta kaç tane pozisyon oluyor acaba,ancak şu kadar gol attı derdinde hepsi,Drogba Burak Yılmaz'ın bir hayatı boyunca çıkabildiği kafa toplarına yarım sezonda çıktı.. Sonrada bunlar gazetecilikten ekmek yerler..

Donk ve Linnes transferleri sonrası sessizliğe bürünen Galatasaray, tekrar atağa kalkıyor. Güney Amerika seferinden eli boş dönen sarı-kırmızılılar, iki genç hücum oyuncusuyla kadrosunu güçlendirecek. Genel Sekreter Fatih İşbecer, Danimarka’nın Aalborg takımında forma giyen 21 yaşındaki Litvanyalı santrfor Lukas Spalvis’in bonservisini almak için sefere çıkıyor. Danimarka’ya gidecek olan İşbecer’in yaklaşık 2.5 milyon Euro karşılığı transferi bitirmesi bekleniyor.

1.5 milyon euro serbest kalma maddesi yok mu bu adamin:confused:

West ham'li arkadasima dedim siz babalar geldiniz hem Burak hem Emenike hic bir kalp dayanmaz bu ikiliye. Dedim maclari izleme bence erken yasta gidersin. Bunlar Buragi cok begeniyorlar.

Buragi satarizda bunlar forvet almaz sanmiyorum.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

S a. beyler gelismevar mi

Sent from my iPad using Tapatalk

yahu ne savaşan forveti? Umut'ta savaşıyor sonuç? Bize, Baros gibi her şekilde gol atan,teknik golcü lazım. Forvetin asıl görevi savaşmak değil gol atmak,attırmak.

Elmander'i her halde tek beğenmeyen bendim. Evet çok büyük karakter,fedakar vs. ama çok abartılıyor. Kariyerinde oynadığı takmlar hep orta seviye veya vasat.

2.senesinde Umut,Burak ve 2.yarısında Drogba'da 4.forvet oldu. İlk sezon o müthiş işleyen takımda hırsıyla müthiş yaptı ama o kadar. Büyük ihtimalle burada linç gelecek ama bu benim görüşüm tabi.

Burak Pazar günü 2.5 senelik sözlesme imzalayacak diyolar West Ham forumunda

Bursk gittimi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Luiz Adriano bizde çok iş yapar yalan haberdir bence keşke gelse

İşbecer Danimarkaya değil de Fransaya gidecek diyolardı veya Cenk Ergün

yahu ne savaşan forveti? Umut'ta savaşıyor sonuç? Bize, Baros gibi her şekilde gol atan,teknik golcü lazım. Forvetin asıl görevi savaşmak değil gol atmak,attırmak.

Elmander'i her halde tek beğenmeyen bendim. Evet çok büyük karakter,fedakar vs. ama çok abartılıyor. Kariyerinde oynadığı takmlar hep orta seviye veya vasat.

2.senesinde Umut,Burak ve 2.yarısında Drogba'da 4.forvet oldu. İlk sezon o müthiş işleyen takımda hırsıyla müthiş yaptı ama o kadar. Büyük ihtimalle burada linç gelecek ama bu benim görüşüm tabi.

Elmander Umut ile Buragin yaptigi herşeyin 5 mislisini yapiyordu. O oldugunda her 2 orta sahamiz golleriye çoşuyordu. Süperstar degildi ama en faydali oyunculardan biriydi. Zaten yardimci forvet gibi oynadi.:DD

Tam da bu görüş bizi mahvetti zaten. Bu görüşle Burak gelirken savaşıyordum. Burak denen adam tam da senin isteğini karşılıyor. Gol istatistikleri çok iyi görünüyor. Elmander'in tırnağı etmez. Görüşüne saygı duyuyorum ama Elmander konusunda sözleri saçma bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt