Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ın gitmesi yapılacak transferlerden daha faydalı olacak. İnşallah doğrudur.

Ben biraz şekerleme yapim inşallah kalktığımda bi forvet kap'ta olur :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyandığında burak ayrılmıyorum açıklamasını yapmış olur

?すべての鳥をファック?

Elmander>>>>>>Umut+Burak
Elmander belkide Drogbadan bile faydalıydı tabi ki Kalite olarak Dağlar var aralarında ama Elmanderin ilk seneki oyunu değişik birşeydi kesinlikle

Elmander Umut ile Buragin yaptigi herşeyin 5 mislisini yapiyordu. O oldugunda her 2 orta sahamiz golleriye çoşuyordu. Süperstar degildi ama en faydali oyunculardan biriydi. Zaten yardimci forvet gibi oynadi.:DD

Ya ben zaten o sene müthiş işler yaptı dedim. Ama bazıları baya abartıyor. Selçuk-Melo-Engin-Emre ile oynuyorduk o sene zaten. Oynadığı takımlar hep vasat altı takımlar. Tek başına oynarsa asla oynayamaz. Milli takımda bile hep Zlatan ile oynadı. Asla bir Baros,Drogba,Jardel,Hakan Şükür hatta Ümit Karan değil. Mesela Hakan Şükür hem pres yapıyordu,hem gol atıyordu,hep top indiriyordu. Bizim büyük medyamız adamı "Şaban" yaptı ama o bırakınca yıllardır Hakan Şükür gibisi gelmedi diyor.

burak'i 4m avroya satarsak 16/17 17/18 ve 18/19 ödecegimiz 9m avroluk maasini da ödememize gerek kalmayacak.

13m avro kasada kalacak yani

o parayla burakin en az 2 kat daha iyisini bulunabilir.

CZVpOWeWcAIoa5E.jpg

Hayırlı olsun.

Tam da bu görüş bizi mahvetti zaten. Bu görüşle Burak gelirken savaşıyordum. Burak denen adam tam da senin isteğini karşılıyor. Gol istatistikleri çok iyi görünüyor. Elmander'in tırnağı etmez. Görüşüne saygı duyuyorum ama Elmander konusunda sözleri saçma bana göre.

olabilir. Ben Burak'ı ilk sene dışında hiç beğenmiyorum zaten. Dediğim gibi herkesin görüşü var ama benim hiç beğendiğim bir forvet değildi. Mücadelesi büyük ama forvet dediğin oyuncunun savaşması değil; Gol,asist yapması lazım. Savaşan forvet gerekiyorsa 13km koşan orta sahayı koyarsın deli gibi pres yapar ama forvetler bu yüzden özel adamlar. Bu yüzden en çok onlar kazanır,en çok fenomendir.

Bizimkiler transferden vazgecti herhalde, 1 hafta icinde 3 tane yeni oyuncu gelmeyecegine gore Denizli artik birilerini keser.

Bunlarin formasi Sari lacivertmi nedir kardeşim. Sogudum bunlardan.:38573: Bir anda sever bir anda sogurum.

Vallah bu sezon hep mavi forma giyiyorlardi. Sari lacivert demisken bak iki sezon önce oynadigim takimda formalar da sari-lacivertti. Bayagi bir makara yapti arkadaslar tüm sene boyunca sen Galatasarayli olarak nasil giyersin falan diye :D

a4a943d8bc9228fc13639d40f6b700e9.jpg

[h=3]Re: January 2016 Transfer Rumours[/h] by Mayday on Sat Jan 23, 2016 2:57 am
I've been an advocate of Tore for a while now.
If we get him it will take us to the next level.
Currently I am very drunk and if we get Tore and Yilmaz we are going to win the league.

Tore - Payet - Lanzini

Yilmaz

Sex wee time!!!

86903.jpg

Tarihte bugün:

Jo Galatasaray'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt