Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hergün 2-3 yeni isim çıkıyor fakat gündemde kalma süreleri benim telefonun günlük şarj süresinden daha az

Kevin 11'de.

CZaI6q1WkAA0O3o.jpg:large

aferim .. umut buluta sabriye kucak ac buraka islik.. bu taraftar adam olmaz .. gidecekse kendi gider senin boklu isligina kalmaz .

Sabri'den yillardir yüksek sekilde nefret eden ve onun bu takimdaki varligina dayanamayan biri olarak net bir sekilde söylüyorum.

Burak defolsun gitsin ben 1 sene daha Umut ve Sabri'ye katlanirim her türlü.

Anadolu takımı için iyi olur.
Adam hakkında yorum yapmak zor premier league e gidecek diyorlardı gitti ligue 2 imzaladı takımları sonlarda geziyorlar her maç eziliyorlar. Kapalı kutu arap ise yaramaz

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

bennasser'e söylesene bize gelsin :(

Ya bu genç oyuncu sevdası nerden çıktı arkadaş. Her gelen teknik direktör kıçından bir yenilik uydurmaya çalışıyor. Bize şu aşamada direkt katkı sağlayacak oyuncu lazım. Scoutçuluk oynama zamanı değil. Yaşı 27 olmuş, 28 olmuş. Bunlarla uğraşmak yerine kim daha fazla katkı sağlar ona bakın.

Ya bu genç oyuncu sevdası nerden çıktı arkadaş. Her gelen teknik direktör kıçından bir yenilik uydurmaya çalışıyor. Bize şu aşamada direkt katkı sağlayacak oyuncu lazım. Scoutçuluk oynama zamanı değil. Yaşı 27 olmuş, 28 olmuş. Bunlarla uğraşmak yerine kim daha fazla katkı sağlar ona bakın.
Tam tersi. Bu sezon bitmis, gelecegin kadrosunu simdiden kurabilirsin. Daha fazla yaslanmanin anlami olmaz bu durumda.

bennasser'e söylesene bize gelsin :(

Face de Abisi Galatasaray formalı resim koymuş profil resmine. Altinada forma çok güzel sahane ama kusura bakmayin boş kaleye kaçıran forveti bulut olan bir takımı tutamam fener ezer yazmış. Ben sorarım ona akşam gorursem :D.

Boşver o çocuğu bize gelsin kariyeri biter daha toy turkiyede kaybolur gider o milyonları görünce

Burak'i bu transfer döneminde satsinlar 2-3 yildir falan degistirmedigim avatarima Dursun Özbek resmi koyarim.

Edit: Süre yazmayi unutmusum, 2 ay boyunca Dursun'un yüzünü gösteririm size avatarimda.

Son düzenleme:
Satın buragi ligue 2 den iki tane sığır alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt