Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu genç oyuncu sevdası nerden çıktı arkadaş. Her gelen teknik direktör kıçından bir yenilik uydurmaya çalışıyor. Bize şu aşamada direkt katkı sağlayacak oyuncu lazım. Scoutçuluk oynama zamanı değil. Yaşı 27 olmuş, 28 olmuş. Bunlarla uğraşmak yerine kim daha fazla katkı sağlar ona bakın.

anlamiyorlar işte

daha 3. olmamiz bile garanti degilken tanilmayan edilmeyen oyuncular için milyonlarca dolar ödemesini isteyen pek çok insan var

mancini dönemi gibi

Tam tersi. Bu sezon bitmis, gelecegin kadrosunu simdiden kurabilirsin. Daha fazla yaslanmanin anlami olmaz bu durumda.

Gidip 30 yaş üstü oyuncular alsınlar demiyorum. İlla 25 yaş altı olması da gerekmiyor. Ne yani şimdi 26, 27 yaşındaki bir oyuncu yaşlı mı sayılıyor? Bu işin anlamadığım bir kısmı. Diğer kısmı, madem böyle bir düşünce var. Bunun için neden önceden harekete geçmiyorlar? İlla son güne mi kalmalı. Örneğin Benitez transferi gündemdeyse, bunun görümelerini Ocak ayında değil, 1-2 ay daha önceden yapmalılar. Şu anda tamamen doğaçlama bir transfer dönemi yaşıyoruz. A planı, B planı falan yok. Oltaya kim gelirse onu alacaklar. Ya tutarsa icabı.

Burak bu sefer ciddi ciddi gidiyor galiba arkadaşlar yinede emeği için teşekkür etmek gerek yolun açık olsun inşllah başarılı olur orda.
bence yerine o parayla almamız gereken
roma-player-seydou-doumbia-during-the-training-session-at-centro-picture-id465372216

fenerbahce_cephesinde_luiz_adriano_ikna_edildi_h2025.jpg
biri çok güçlü biri çok teknik iki santrafor ikiside müthiş bitirici

Uzun zamandır gördüğüm en iyi tavsiye. Yedeğe de Muhammet Demiri almaliydik ama Trabzona gitti, 2 sene sonra ah vah deriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi bu west hama gitse yeteneksizliğinden berbat bir performans sergilese ki olacak olan o zaten bu medya bu seferde utanmadan ''burak gurbette yapamadı'' der.Ona da bahane hazır şimdiden..

Burak West Hamda başarılı olur

Tam onun tarzında futbol yapısı var West Ham'ın hiç mi epl izlemiyorsunuz

Tabi Burak biraz form tutması lazım

Payet bu sığıra 10 gol attırır.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Burak Whuda gayet de çok başarılı olur. Ama aynı arda da olduğu gibi artık bizde başarılı olma şansı kalmadı taraftar saçmalığı yüzünden. Yasin Emre hatta Ched de gidecek diyorlar ki hepsi para eder keşke rızık reis hamit de satılsa hemen. Ama gelen parayı muhtemelen çöplere basacak bizimkiler. O yüzden hay bin kunduz.

O değilde Muhammed buraktan gelecek %25 paraya transfer oldu ya la

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Burak West Hamda başarılı olur

Tam onun tarzında futbol yapısı var West Ham'ın hiç mi epl izlemiyorsunuz

Tabi Burak biraz form tutması lazım

Başıma bir iş gelmeyecekse ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Burak'ın gidişi 3 taraf için de hayırlı olur.

PL'e uygun tarzı var.

West Ham zaten uzun toplarla savunmanın arkasına adam kaçıran bir takım, tam Burak'a uygun oyun tarzları var.

Bilic ofsaytı öğretirse her türlü iş yapar.

İleride top tutma sorunları da yok zaten orta saha ve kanat oyuncuları o yönde yeterli.

West ham gibi ligine göre küçük takımlarda başarılı olması beni şaşırtmaz

Whamda yapacağı tek birincilik ofsayt olur.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav gitsinde iyi oynasın sorun değil ama burada kaldığı müddetçe sorun oluyor.

Başıma bir iş gelmeyecekse ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Burak'ın gidişi 3 taraf için de hayırlı olur.

PL'e uygun tarzı var.

West Ham zaten uzun toplarla savunmanın arkasına adam kaçıran bir takım, tam Burak'a uygun oyun tarzları var.

Bilic ofsaytı öğretirse her türlü iş yapar.

İleride top tutma sorunları da yok zaten orta saha ve kanat oyuncuları o yönde yeterli.

bunlar burak için çok zor epl tempolu ve hızlı oynanıyor burak denen karaktersizin tek bir özelligi vardı o da sprint atma o da artık yok cünkü yaş oldu 31

3-5 maçta bir baldırı çekiyor sprint özelligi yok artık 3 yıl önceki burak osaydı rotasyonda belki bir ihtimal iş görürdü

epl için beyinde lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt