Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isterse West Ham da 30 gol atsin, yeter ki bizden defolup gitsin gerisi umrumda bile degil.

sA BÜYÜK GALATASARAY taraftarı iddaa başlığı var mıdır forumda bulamadım da ?

West ham taraftarina aciyorum gökhan tore ve Burak la avrupa hayelleri kuruyorlar

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

bunlar burak için çok zor epl tempolu ve hızlı oynanıyor burak denen karaktersizin tek bir özelligi vardı o da sprint atma o da artık yok cünkü yaş oldu 31

3-5 maçta bir baldırı çekiyor sprint özelligi yok artık 3 yıl önceki burak osaydı rotasyonda belki bir ihtimal iş görürdü

epl için beyinde lazım

Dejavu yaşıyorum şuan

Aynı şeyleri Arda içinde okumuştum o göbekle bir halt yapamaz.Beyin yok oralarda gece alemlerinde kaybolur vs,,

Gömün gömün böyle izlemesi daha keyifli

Burak ın mukavelesi 2019 da bitiyor ... Mutlaka gitmeli...

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Arkadaşlar özelden falan yazalım burak ile ilgili düşüncemizi adamlar forumu okusa almazlar .. yine kurtulamayacağız kendi ayağımıza sıkıyoruz..

Video falan patlatın gitsin göz boyayalım :)

Gidersede insallah basarili olur.
Ne olursa olsun katkisi oldu bize..helallesmeyi ogrenmemiz lazim artik taraftarlar olarak..

Milner iyi topçu ya valla.
Forvet gibi oynuyor adam bugün emrecanda 10 numara :D

3-1 den 3-4 yaptı Liverpool

En büyük örnek Mehmet Topal ya

Burada millet göbek atıyordu şuan Topal'ı arar vaziyete geldik

Forumda biri Topal giderse 40 kere ben malım yazacam demişti sonra o iddia ne oldu bilmiyorum

bunlar burak için çok zor epl tempolu ve hızlı oynanıyor burak denen karaktersizin tek bir özelligi vardı o da sprint atma o da artık yok cünkü yaş oldu 31

3-5 maçta bir baldırı çekiyor sprint özelligi yok artık 3 yıl önceki burak osaydı rotasyonda belki bir ihtimal iş görürdü

epl için beyinde lazım

West Ham geniş alanda oynayan, uzun topla çıkan bir takım. Aynı TS'deki dönemine benzer bir oyun yapısı olabilir yani.

Dediğin gibi süratini biraz kaybetti ama yine de Lanzini, Payet gibi adamların getireceği topları bitirebilir.

Bir de çok şut çeken bir takım. Orada 2.topları toplayıp değerlendirebilir.

Hani en çok eleştirdiğimiz özellikleri sırtı dönük oynama, top dağıtma, pas oyununa katılma falan diyoruz ya bunlar West Ham'da çok sırıtmaz yani onu demek istiyorum.

Norwich-Liverpool Üst oynamistim diger kuponda da MS2 oynamistim. Hadi bakalim ilki tuttu sira digerinde :)

Bugün bayagi balliyim su ana kadar, Konya da 89 da atti kazandi.

West Ham geniş alanda oynayan, uzun topla çıkan bir takım. Aynı TS'deki dönemine benzer bir oyun yapısı olabilir yani.

Dediğin gibi süratini biraz kaybetti ama yine de Lanzini, Payet gibi adamların getireceği topları bitirebilir.

Bir de çok şut çeken bir takım. Orada 2.topları toplayıp değerlendirebilir.

Hani en çok eleştirdiğimiz özellikleri sırtı dönük oynama, top dağıtma, pas oyununa katılma falan diyoruz ya bunlar West Ham'da çok sırıtmaz yani onu demek istiyorum.
aynen bize karsı yüzde 90 i kapanarak oynadıgı icin ilerde top tutacak özellikte forvete ihtiyacımız var ama eplde westham kapanarak oynadıgı icin is yapar.bize 50 sene boyunca ilerde top tutacak forvet lazım geeln baskanların bunu idrak etmesi lazım :)

Beyler bundan internette gördüm yazı ve burağın kafası iyi değildi photoshopta bir tande de ben yaptım nasıl olmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt