Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaş burak'a çinden 10 milyon teklif edildi diyordu eder mi sence burak 10 milyon
Demba ba yı 13 e sattılar 30 yaşındaki adam 13 milyon
Ricardo Goulart denilen adamı GUANGZHOU 15 milyo a aldı
Çinden verilen tekliflerla avrupa piyasasını kıyaslama
hemde bonservisini almak zor olabilir ama kirlalıkda bir seçenek
6 ay kiralik olarak alinip sene sonu transfer yasagi gelirse ne olacak?

Konu forvetlerdeyken Fernandaoyu sene başı almayarak büyük hata yaptığımızı belirtelim,Bence çok iyi forvet ayı forvetler her daim fayda sağlamıştır,3.5 M € fiyata ideal bir golcüydü.

6 ay kiralik olarak alinip sene sonu transfer yasagi gelirse ne olacak?

öyle ha diye transfer yasağı verilmez transfer yasağı verilecekse önceden en azından bilgi sahibi olur yönetim.
hem ben luiz adrianoyu ikinci alternatif olarak söyledim Doumbia ilk olarak alınması gereken
Bu taraftar yıllardır burak umut'u izliyot forvette daha kötüsü olamaz

1. Eto
2. Gomez
3. Fdao
4. Kweuke
5. Cardozo

1-Samuel Eto
2-Van Persie
3- Eren Derdiyok
4-Mario Gomez
5-Rodellega
6-Muhammed Demir
7-Cardozo
9-Necid

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

sen futboldan anlayan bir rengdasha benziyorsun? sence bize çizgiden akan kanat mı lazım yoksa içe kad edip şut atıcak tipte biri mi?
Poldi ,olduğu için diğer kanata akan bir kanat olması oyunun çok yönlü olmasını sağlar ama beyni ile oynayan kanat ise oyuna akıl katar .Örnek olarak akan kanat tabiri oyuncular genellikle çalım ve koşu özelleiklerine odaklandığı için asist ve gol sayıları az oluyor ama oyun sıkışmıyor onların sayesinde.Göze de hoş gelen oyun oluyor.Aklı ile oynayan mesela Arda gibi adamlar da bir bakmışsın 88 dakika olmayan adam 2 asist yapmış.Bizde aklı ile oynayan Snejder, Poldi ,kısmen Selçuk olduğu için ; pır pır oyuncu daha iyi olur gibi.Ama diğer tarz oyuncuya da kanatta ihtiyaç var yani, sonuçta Yasin gibi bir işe yaramayan bir kanat var .Çığır açar yeni gelecek oyuncu.

Konu forvetlerdeyken Fernandaoyu sene başı almayarak büyük hata yaptığımızı belirtelim,Bence çok iyi forvet ayı forvetler her daim fayda sağlamıştır,3.5 M € fiyata ideal bir golcüydü.

gomez > fernandao vence

üstelik bjk belese aldi herifi

abv hamza burak küsmesin diye veto etti adami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt