Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Toroğlu: "G.Saraylı futbolcular Özbek'e Melo hırslı oynayıp tribünlere oynuyor onun için takımda istemiyoruz Melo'yu demiş. "

:asd22:

yazıp yazıp siliyorum yazık gerçekten takımın ruhunu sattılar poposuna uygun pantalon alamayan zad birde utanmadan hamza istese meloyu tutardık dedi senin yapacağın başkanlığa turşu suyu sıkayım ben

fatih_terim_nal_aysal_kralmanet_1.jpg

Ha bu arada forumda zamanında "Yea biz muhasebeci diğiliz be kardeşim, tıransfer mi tırransferr işte." diye gezen arkadaşlar işte biz bu günleri düşündüğümüz için istemiyorduk o uçuk bonservisli, hayyvan gibi kontratlı topçuları, parayı verirsin verirsin de karşılığında da birşeyler alırsın, Drogba'ya verirsin ama Burak'a, Selçuk'a, Hamit'e, Umut'a, Olcan'a vermezsin. Amrabat'a vermezsin. Ulan maaş bütçesinden kulüp kılını kıpırdatamıyor, niye transferde sürekli mal mal adamlara yöneliyoruz çünkü Evropada birazcık piyasası olan bir futbolcu, takıma bakıyor "Kardeş diyor, sizde şu şu şu topçular 3'er milyon avro kazanıyormuş, e ben bunların beş katı daha topçuyum vereceksin bana da 3 milyonu." diyor. Bunu diyen adam da ortalama topçu mesela niye çünkü biz büyük bir takımda kulübede otururken ıslıklanacak mallıkta adamlara veriyoruz bu paraları, lan bu takımda HAMİT denen herif hala ne sıfatla bulunuyor, bari devre arasında kendisiyle helalleşte taraftar desin ki adamlar bir şey yapmaya çalışıyor, Yok anasını satayım, hala aptal saptal açıklamalar falan, bekleyin siz oğlum... Biz de taraftarsak Florya'yı basar bu gavatların kafalarını keser ibret-i alem oluruz. Zamanında ingiliz holiganları döven abilerimiz henüz ölmediler, bekleyin siz...
Çok sinirliyim, geçmiyor sinirim.

Son düzenleme:
yazıp yazıp siliyorum yazık gerçekten takımın ruhunu sattılar poposuna uygun pantalon alamayan zad birde utanmadan hamza istese meloyu tutardık dedi senin yapacağın başkanlığa turşu suyu sıkayım ben

fatih_terim_nal_aysal_kralmanet_1.jpg
başkanım benim be.. bir daha böyle kolay kolay adam gelmez başımıza. gelirse de ultravesti ve saz arkadaşlarının gazlamalarıyla bir şekilde gönderilir.

Bu takima mou gelse bisey degismez,gecen sezon yerlisiyle yabancisiyla prandelli gittikten sonra dördüncü yildiz ugruna bir kenetlenme oldu ve sampiyonluk geldi,diger iki kupayi sansa aldik,zeki bir hocamiz olsaydi Böyle bir kenetlenmenin bu yasli takimla mümkün olmayacagini anlardi,üstüne Birde genc ve dinamik olan adamlari gönderdi telles Bruma ambrabat gibi

Terimi hiç sevmem ama adamda takım kötü gidince kaptan Bülenti Arifi Hakanı fealn kadro dışı bırakacak kadar başşak vardı

Denizli anca çene

Son düzenleme:
Hamza gül gibi Bursa kadrosuna kondu, Terim kendi yolunda milli takımla, Aysal servetiyle keyfinde; olan bize oldu, fossil Denizle ve Dursun ile kanser oluruz artık.

Takım kaza geçirse Sneijder, Muslera, Sinan falan birkaç kişi hariç herkes ölse yalandan üzülmüş gibi yaparım, içten içe sevinirim maaş yükünden kurtulduk diye, yalan yok.

Bugün kader günü.

Burak gitmezse çok myc alan olacak

Okan Özkan orda tek basina yazip yazip duruyordu zaten

Luiz Adriano dogru mu lan istanbula gelmis diyor sinan engin

Lig çoktan bitti, bu dangalaklar kiralık olarak 28 yaşında transfer yapma peşinde. Amaç nedir belli değil.

ey hayırlı olsun ne diyelim. Sezon başı sağ bek, ortasaha, forvet ihtiyacı varken almayıp sezon ortasında ligden kopunca yapan başka takım ve yönetim var mıdır acaba? Bunu da Aysal'a bağlar Dursun.

Luiz Adriao İstanbul'a gelecek ve sadece Sinan'ın haberi olacak. Viski içiyorum ben bile sizin kafanızı yakalayamadım. :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt