Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif 28 yaşında la :asd:
Reis emeklilik yaşla gelmiyor ki mesela Pato'da göya genç ama emekli olalı çok oldu. Ondan bahsediyorum nerede ayağını eline almış, şasiyi, şanzımanı dağıtmış adam var gidip çullanıyoruz. Biz Evropada ki büyük takımların kıçına teneke bağladığı topçulardan başka transfer hamlesi düşünemiyoruz.

Empoli - Milan maçı 23:30'da bitmiş ve adam yedek kulübesindeymis.
ne ara uçağa binip İstanbul'a indiyse artık :asd:
Yatın uyuyun.

Son düzenleme:
Maç 23:00'de bitti ve Adriano kulübedeydi. Havalimanı geliş görüntüleri var demişler yuhhh düzenbazlığın bu kadarı

CZcPjSAWIAAiAjz.jpg

Bu saatten sonra transfer yapmak dalga geçmek olur. Yapmazlar herhalde. Gerçi bu beyin özürlüden her şey beklenir.

Reis emeklilik yaşla gelmiyor ki mesela Pato'da göya genç ama emekli olalı çok oldu. Ondan bahsediyorum nerede ayağını eline almış, şasiyi, şanzımanı dağıtmış adam var gidip çullanıyoruz. Biz Evropada ki büyük takımların kıçına teneke bağladığı topçulardan başka transfer hamlesi düşünemiyoruz.
iyi de biz genç oyuncuyu ne yetiştirebiliyor, ne geliştirebiliyor, ne de sabır gösterebiliyoruz. bize uyan transfer gözden düşmüş yıldızlardır ve genelde de tutmuştur.

Arkadaş benmi sorunluyum anlamadım şu hadi baba sigara bırakma kamu spotunu görünce kalkıp sigara icesim geliyor

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

iyi de biz genç oyuncuyu ne yetiştirebiliyor, ne geliştirebiliyor, ne de sabır gösterebiliyoruz. bize uyan transfer gözden düşmüş yıldızlardır ve genelde de tutmuştur.
Artık yetiştireceğiz yoksa UEFA öttürecek, bu sefer iş ciddi. BJK kadar bile olamıyor muyuz Allahaşkına? Onlar bile kör, topal çıkarıyorlar bir şeyler. Adam olsak yetiştiririz, Sinan Gümüş Bjk'de olsa şimdi piyasada 10 milyondan açılırdı konusu, bizde adını duyan yok. Yetiştireceksin, yetiştiremezsin işte böyle göz göre göre batarsın. Kabullenmiyorum artık ben bu bizden yetişmiyor lafını, adam olsalar öyle bir yetişririrler ki Arda'yı nasıl yetiştirdik?

Adnanin doneminde bile bu kadar kahrolmamistik lan. Sovecek enerjim bile kalmadi artik. Bu dursun hamza burak sabri vs yuzunden artik mac izlemiyorum. O derece tiksinti duydum. Canli bi mac seyretmiyorum hamzadan beri. Gecen sene sampyinlug oynadigimizda bile izlememistim....

Allahınızdan bulun, bu kadar adamın bedduası çıkacak bir yerlerinizden şerefsizler. Gidin hepiniz şu takımdan

Artık yetiştireceğiz yoksa UEFA öttürecek, bu sefer iş ciddi. BJK kadar bile olamıyor muyuz Allahaşkına? Onlar bile kör, topal çıkarıyorlar bir şeyler. Adam olsak yetiştiririz, Sinan Gümüş Bjk'de olsa şimdi piyasada 10 milyondan açılırdı konusu, bizde adını duyan yok. Yetiştireceksin, yetiştiremezsin işte böyle göz göre göre batarsın. Kabullenmiyorum artık ben bu bizden yetişmiyor lafını, adam olsalar öyle bir yetişririrler ki Arda'yı nasıl yetiştirdik?
bizim batma nedenimiz anadolu çomarlarına dökülen paralar, yoksa gelen yıldız isimler kazandıkları paranın hakkını aynı şekilde para ve başarı olarak verdi.

bizim batma nedenimiz anadolu çomarlarına dökülen paralar, yoksa gelen yıldız isimler kazandıkları paranın hakkını aynı şekilde para ve başarı olarak verdi.
Verdi verdi de, bu beyin fakiri yöneticiler zannediyor ki ligde Drogba 15 gol atıyor, Burak 20 atıyor ha o zaman Burak da aynı parayı hak ediyor. Bundan dolayı bize gelmesin aga iyi topçu Dnipro ayarında takım olalım, ne bileyim üç kuruşluk beş kuruşluk adamlar oynasınlar onlar hata yaparsa bu zaten üç kuruşa oynuyor der sallamayız. Ama Jackson Martinez'in Porto'da aldığı kadar para alan forvet topla 15 metre ilerleyemeyince çıkarıp iki tane sıkasın geliyor kafasına.

17 de 17 beklemek hayal zaten şampiyon oluruz da demedim

Nedir l.n bu takımın hali adamda uyku da bırakmadınız... Aferin size yalancı başkan & şaklabanları ve 3-5 milyon euro alıp armayı taraftara gösteren futbolcu müsveddeleri...

Uzun zamandır kendimi bu kadar rezil hissetmemiştim 2010-2011 sezonunda gülüp geçiyordum rezil duruma ama şimdi resmen geleceğimiz mahvoldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt