Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadroyu kim kurabiliyorsa o Başkan seçilsin...

Muslera
Linnes Caceres Subotic Telles
Veloso Rode
Carrillo Sneijder Feghouli
Remy

ben böyle işiiiiin ızdırabınıııı :(:(

Bu td ve yönetim gitmedikten sonra 2 yıl bize gün yüzü yok

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boşuna beklemeyin, kimse gelmez artık. UEFA açıklamasından sonra transfer rafa kalktı. Taraftara açıklayamıyorlar.

Son gün bir kaç açıklama yaparlar, Bonservis rakamları çok uçuktu ve bizde kritik bir dönemde olduğumuz için istenilen bedelleri ödeyemedik falan derler, konu kapanır.

Denizli transfer olmayacağını acıklamasa Dursun aynende benim söyledigim gibi son gune kadar beklerdi. Geçenlerde transfer yapacaz diye açklaması vardı ztn. Fırıldak necmi.

Denizli top benden çıksın dedi.

Madem Umut ve Burak kaliteli topçu neden bunlar Avrupa'nın söz sahibi takımların radarına girmiyor diye soruyor insan.

Tamam kesin ceza yiyeceğiz ama takımın forvetlerinin Umut ve Burak olarak devam edeceği insana daha ekstra koyuyor.

Karaktersizlerin hiç biri istifa etmedi değil mi? Suikast düzenleyeceksin bu şerefsizlere

Bu saatten sonra satabildiğini satıp kalanlara da maaş üst sınırını 2 olarak koymak lazım. Adriano'yu alıp yıllık 3-4 vermesinler artık mali bi düzen oluşsun

D5803 cihazımdan gönderildi

Nöbete kilit vurun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

@TribunHd 29 sn.30 saniye önce
Sinan Engin: Galatasaray'ın son dakika transferi Luis Adriano diyorlar. Şimdi uçaktan indi. İstihbarat geldi.

Statistic 1905 ‏@Statistic1905 1 dk.1 dakika önce
SON DAKİKA : Luis Adriano İstanbula geldi !
H.o.

11333403_1446822805626872_390864881_n.jpg

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Bu saatten sonra satabildiğini satıp kalanlara da maaş üst sınırını 2 olarak koymak lazım. Adriano'yu alıp yıllık 3-4 vermesinler artık mali bi düzen oluşsun

D5803 cihazımdan gönderildi
Böyle sacmalik mi olur? Ulan taraftarlar bu olaylardan ders cikarir diyorum kendime ama göründügü gibi daha geriye gidiyor. Simdi de denge mentalitesini savunan cikti basimiza.

Mali düzen ve denge dedigin olay herkesin ayni paraya oynamasi degil, hakettigi paraya oynamasidir. Bunu kafaniza sokun artik.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Aynen renktas katılıyorum sana herkes hakettiği kadar kazanır. Futbolcu satıp işlerin düzelecegini sananlara da gülüyorum kendinizi avutuyosunuz . Bütün futbolcularını sat hiç futbolcu kalmasın takımda yine işler düzelmez bi kere girdi artık

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iki transfer yapilmazsa agir b.ku yeriz. Bu sezondan bahsetmiyorum, bitti bile. Ama simdiden ceza yi da düsünerek transfer yapmaliyiz.

Yalanci Dursun hangi kafayla transfer devam edecek diyor? Denizli cikip olmayacak dedi. Saka mi lan bunlar? Akilli yaz döneminde Ibra ile kazikladi taraftari, simdi yine kaziklayacak.

O kadar demistik Ibra fln olmaz diye, ama taraftar o kadar saf ki, herseye düsünmeden inaniyor.

Suc Dursun da degil, bu saf taraftarda. Sen böyle oyunlara gelirsen hep kaziklanirsin.

Iki transfer yapilmazsa agir b.ku yeriz. Bu sezondan bahsetmiyorum, bitti bile. Ama simdiden ceza yi da düsünerek transfer yapmaliyiz.

Yalanci Dursun hangi kafayla transfer devam edecek diyor? Denizli cikip olmayacak dedi. Saka mi lan bunlar? Akilli yaz döneminde Ibra ile kazikladi taraftari, simdi yine kaziklayacak.

O kadar demistik Ibra fln olmaz diye, ama taraftar o kadar saf ki, herseye düsünmeden inaniyor.

Suc Dursun da degil, bu saf taraftarda. Sen böyle oyunlara gelirsen hep kaziklanirsin.

4-5 oyuncu şart takımın her yeri defolu. Bu sene gitti çoktan transfer yapmayalım kurtarırız belki diye düşünüyosalar ölmüşüz biz. Önemli olan geleceği kurtarmak. Transfer olacaksada mantıklı hamleler olmalı linnesin oynamamasi burak yerine sinanin oyundan çıkması flan denizliye olan güvenimi baya sarstı. .

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt