Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Bana göre yazın da çözüm basitti şimdi de basit. Favre+Tayfun kulübeye, Önder Özen profesyonel sportif direktör kısa vade için. Gerekirse sonra yabancı biri getirilebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://spor.mynet.com/galatasaray/92112-emre-colak-ispanya-yolcusu.html
Sociedad ve Celta Emreç'yi istiyormuş
Kap bildirimini ntvsporda gördüm alt yazı geciyodu arkadaşım ooo bu adam real madriddeki adam değilmi lan nası aldık biz bunu dedi bende o değil lan o jese bu Jose bizimkiler karistirmis herhalde dedim mesajı görünce o aklıma geldiBizimkiler jose ile jese'yi karistirmadiysa neyim
Buldularda noldu 30 bin lira için kacirdilar adamı Galatasaray 1 samsun 2 bole saçma işlerde başı cekiyolarYa aksam bize sov yapan umari, ofiedu, zenke, mbilla gibi afrika kokenli adamlari samsunspor buluyor sen bulamiyorsan utkucan ve ekibinin yeri yok temizlik buradan baslamali
emre gider cok rahatda oynar ispanyada okadar takimda cöp varken emre colaga yüklenmek ayiptir!Ne zaman sözlesmesinin bitmesine 6 aydan az kalsa, Emreyi İspanyol takimlari istiyor. Sabri ve Aydininda ne zaman sözlesmelerinin bitmesine 6 aydan az kalsa, onlari da Avrupa takimlari istiyordu.
Ligimizde gayette yeterli adamlar var transfer yapmasını bil sadece
Fernandao çöp ilan edilmişti gördük adam neredeyse tek başına AL gruplarından çıkardı Feneri.Ligde RVP yi kesti
Var mı ötesi ?
Lawalı isteyeneler alternatif olarak istiyordu.11 oynasın diye değil yani.Sıfır bonservis alacaktın.Donk'a para bayılmayacaktın
Tutmazsada zararın olmazdı
Şimdi 2,5 girdi bir taraflarımıza
Ultraaslan zaten lisenin istediğini yapan bir oluşum bence. Geçmişteki eylemlerine bakarsak öyle bir görüntü oluşuyorultrAslan zerre kadar Galatasaray'ı düşünüyorsa kukla olmaktan vazgeçer ve Lise'ye karşı kampanya başlatır. Malesef onlar dışında büyük ses getirecek kapasitede hareket yok taraftar arasında. Onlar bu işe ön ayak olursa arkalarından yürünür. Ama tabiki ipleri başkasının elinde olan bir gruptan bişey beklemek anlamsız.
myc verirseniz verin icimde kalmasin
yönetim konoplyankaya 4mio eline verseydi su an satsak bile en az 15-20mio karimiz olacakti adamin degeri su an 25mio sevilla gibi ispanyanin kasimpasasi gibi takimindan
donka 2,5verdik yilliklarla 3mio daha ettimi sana 5,5mio
gignac bedava gitti keza öyle adam 24macta 16gol bu sezon
ayew bedava gitti plde 7gol
ALLAH BELANIZI VERSIN
yönetim konoplyankaya 4mio eline verseydi su an satsak bile en az 15-20mio karimiz olacakti adamin degeri su an 25mio sevilla gibi ispanyanin kasimpasasi gibi takimindan
ALLAH BELANIZI VERSIN
ALLAH BELANIZI VERSIN
Fernandao'yu millet niye istemiyordu, cünkü daha iyisini bekliyordu yazin. Kabul ediyorum bence biraz oramiz buramiz kalkti Drogba ve Sneijder transferlerinden sonra, burada kendimi de elestiriyorum ama dedigim gibi Süperlig de fahis fiyatlara adam alacak kadar da gözümüz kapali olmamali.
Lawal alternatif olarak tamam bir nevi anlarim ama bizim en büyük sorunumuz alternatifler mi yoksa ilk 11 oyunculari mi? Bence bariz bir sekilde ilk 11 oyuncularin yetersizligi.
Bak Aydin biz ilk 11 icin direkt oynayacak adam alirsak zaten elimizdeki cogu ilk 11 oyuncusu yedek olarak is görür bu takimda. Sabri,Balta,Bilal,Donk,Yasin hatta Umut ve Burak bile yedek oyunculari olarak yeterli olacak adamlar sezon boyunca.
Donk bu takimda ancak alternatif olur zaten, bu yüzden de gelmesini istemedim ben sahsen. Bu yüzden de Lawal gibi Nakoulma gibi adamlari istemiyorum ben.
Elimizdeki ilk 11 oyuncularin büyük bir ölcümü zaten bariz bir sekilde bu takimda ancak yedek olacak kalibrede adamlar. Bize ilk 11 icin adam lazimdi mutlaka.
Neyse bizimkiler transferi kapatti herhalde, en azindan daha fazla kazik girmeyecek kulübe. Yazin da defolup giderler basimizdan insallah. Ne yazik ki yine bir kurtarici gözüyle bakilan bir baskan gerekecek önümüzdeki zamanda, Dursun acik ve net bir sekilde cok ama cok yetersiz baskanlik görevi icin.
cokmu ahim sahim bi takimmis sevilla?Biraz da gülelim.