Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim diyor renktas

Twitter'daki Milan hesapları

El Galatasaray turco estaría interesado en fichar a Luiz Adriano y a Nigel De Jong del Milan. [CalcioMercato]

Galatasaray are also interested in signing Lopez. In the next hours an emissarie will be in contact with Milan to propose an offer.

Muslerayi satan otelinin yanmasina hazir olsun. Musleranin yerini ruffierden baskasi dolduramaz o gelirse bise demem.

Alexander Meier teklif etmiştim kulübe yok çok yaşlı iş yapmaz diyenler oldu :(
Hakan şükür etkisi yaratırdi 2-3 yıl

Muslera + Burak -->

Lopez + Adriano <--

Son haberlere göre durum böyle.

Burak ve Muslera'dan 30 m € kazanıp diğerlerini max. 10 m €'ya bitirirsek fazla itiraz edecek bir şey yok.

Ya 2009-2011 arasi resmen ya. Kuculmeye devam kaleyi satana kadar iki tane kanat bi tane forvet alsalardi 25m€dan mahrum etmeselerdi bizi.

Muslera + Burak -->

Lopez + Adriano <--

Son haberlere göre durum böyle.

Burak ve Muslera'dan 30 m € kazanıp diğerlerini max. 10 m €'ya bitirirsek fazla itiraz edecek bir şey yok.

Sol kolum uyuştu yeminle, bu ne la :(

Muslera' yı satanın Allah belasını verir.. Sakın böyle bir şey yapmayın sakın

Sky sources are telling us that West Ham are interested in bringing in Galatasaray striker Burak Yilmaz.
The Turkish club are believed to be willing to sanction a permanent deal or a loan with an obligation to buy in the summer, and value the 30-year-old at more than £5m.

Hoaydaa opsiyonlu kiralama da seçenekler arasındaymış Burak için.

Sky sources are telling us that West Ham are interested in bringing in Galatasaray striker Burak Yilmaz.
The Turkish club are believed to be willing to sanction a permanent deal or a loan with an obligation to buy in the summer, and value the 30-year-old at more than £5m.

Hoaydaa opsiyonlu kiralama da seçenekler arasındaymış Burak için.

Hadi inşallah.

Ben sizi bilmem ama 2020 yılını filan bekleyemem ben hele son yıllarda başarılı olmuşken acilen birşeylerin değişmesi gerekiyor. Sneijder, Drogba geldi biz artık daha iyilerini beklerken bir anda anadolu takımına döndük.

Vitor Pereira: "Penaltılar, eğer gerçekten penaltıysa verilmeli. Bunlar da kutlanmalı. Yarın eşimden bir pasta isteyeceğim."

Twitter aleminde gördüm FFP cezalari bunlar , bunun icinde transfer yasaki diye birsey yok

msvu8ees.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt