Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslerayı satmak ilmiği çekmek demek, dursun bile o kadar salak değildir. O kadar değil yahu!

Ya uefayla anlassakta puan silse bari en temiz ceza o sanirim 5 puanda anlasalim. Hatta bu sene uefadan atsinlar bizi o da guzel ceza olur.

Muslerayı ancak 25m avro ve daha yüksek fiyata satmak lazım öyle teklif gelirse

Yoksa satmanin anlamı kalmaz

Twitter aleminde gördüm FFP cezalari bunlar , bunun icinde transfer yasaki diye birsey yok

msvu8ees.png

Transfer yasağı şöyle olabilir.

UEFA der ki benim organizasyonlarıma geleceksen bu sezon transfer yapmayacaksın veya sattığın kadar oyuncu alacaksın falan...

Aksini yaparsan almıyorum diyebilir. Veya puanını siliyorum vs.

O da kağıt üstünde ismi transfer yasağı olmasa da pratikte transferi engellemiş olur.

Yoksa dendiği gibi FFP yaptırımları arasında transfer yasağı olmadığı doğru.

Sky sources are telling us that West Ham are interested in bringing in Galatasaray striker Burak Yilmaz.
The Turkish club are believed to be willing to sanction a permanent deal or a loan with an obligation to buy in the summer, and value the 30-year-old at more than £5m.

Hoaydaa opsiyonlu kiralama da seçenekler arasındaymış Burak için.
Opsiyonlu degil. Zorunlu satin alma.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Bize verilecek ceza belli tartismanin bile anlami yok..men yolda siniri azicik gecmis olsak eyw dicem ama bildigin 164m avro gecmisiz :D

Opsiyonlu degil. Zorunlu satin alma.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Alttaki mesajda zorunlu opsiyon demiştim zaten ama ikisi bir araya gelince cümle düşük olmuş haklısın. :D

Direkt bu dönem transferin tamamen gerçekleşmesi bizim için daha iyi olur onu kastetmiştim.

Fikret orman tarzi bi adam olsa muslerayi okutalim 20m ustune o parayla bastan asagi kadro yapar dicem ama bizimkiler gider tutmayacak adama o paranin yarisini verir o yuzden kalsin muslera.

Liverpool'un yedek kalecisi Bogdan takımdan takımdan ayrılıyormuş.

Tehlikenin farkında mısınız?

D.Lopez Milanda yillik net 4 milyon euro kazaniyor. Bjk Boykodan önce onu istemis, yillik 5 milyon euro istemis. Zor bir transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt