Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool kesin kaleci alacak.

Schmeichel'la da ilgileniyorlarmış ama Leicester bırakmaz herhalde.

Muslera'ya 20 m civarı teklif ederlerse reddedilmesi imkansız bir teklif sunmuş olurlar mevcut şartlarda.

Avrupa yok, mali durum ortada, transfer yok... Her türlü kabul edilir yani.

Muslera'ya 20 m civarı teklif ederlerse reddedilmesi imkansız bir teklif sunmuş olurlar mevcut şartlarda.

Mignolet iyi de çevresi kötü.

Kadro transfer ile düzelecek durumda değil. Borcu daha fazla kabartmak da anlamsız. Ücretler yarıya indirilip 2 yılı hedefsiz geçirmekten başka yapılabilecek yok. Selçuk, Burak, Umut vb. çöplerin gönderilmesi yeterli.

Bize verilecek ceza belli tartismanin bile anlami yok..men yolda siniri azicik gecmis olsak eyw dicem ama bildigin 164m avro gecmisiz :D

164 milyon euro gecmedik. Daha önceleri yillik zarari limiti 45 milyon euroydu. Artik 30 milyon euro. Dursun tüm zararlari toplayip, son yilin zarar limitinden cikardi.

Muslera 15-20 milyon euroya kesin satilmali.3 yılda tek başına Cl'ye katılmasına karşın 164 milyon euro zarar eden kulüpten bahsediyoruz.

Bu Schmeichel eski efsane manu kalecisi Peter Schmeichel ile akrabalığı varmı ki

De Gea - Real Madrid haberleri de hortlamaya başladı.

Muslera'ya talip olan takım Man Utd. da olabilir yani.

3 milyona Meloyu satan , sampiyonlugu satan dursunun onune 10 milyon koysunlar satmazsa ben bisey bilmiyorum.

Muslera 30 milyon euro da verilse asla satilmamali.Yoksa mondiden sonra muslera gelene kadar heba edilen kaleci paralarini tekrar birini tutturana kadar daha da fazla harcariz..

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 milyon Euro bonservis bedelli, yıllık 4 milyon Euro kazanan kaleci mevcut kadroya lükstür, net...Ha gelen paranın doğru kullanılamayacağından endişe ediyorsanız, para varken kullanamayan, para da yokken nasıl güçlendirecek kadroyu?...Benzeri Sneijder için de geçerli; böylesine özel yeteneklere sahip gerçek bir futbol ustasını adam gibi defans-hücum organizasyonu olan bir kadroda izleyememiş olmaktan hep üzüntü duydum...

Takımda yerlilerden başlamak üzere komple bir maaş düzenlemesinde geç bile kalındı; daha azına razı olan kalır, razı olmayan da talibi varsa gider, gitmeli...

Bu takımın komple yenilenme zamanı geldi artık bana göre

Bence şu şartlarda ederi verilirse satılmayacak hiç bir oyuncu yok

Burada zannediyorum benden daha büyük Muslera ve Sneijder hayranı olamaz. ikisinin de maaşlarında indirime gitmesi lazım. Muslera 2.5 , Sneijder 3 milyona çekilmeli. Chedjou 1.5, Selçuk, 1.5 gibi rakamlara inmeli.

Bu takımın komple yenilenme zamanı geldi artık bana göre

Bence şu şartlarda ederi verilirse satılmayacak hiç bir oyuncu yok
Linnes ve Sneijder hariç hepsini satardım komple.
Maliyetleri az, genç aç ve maaşları linnes seviyesinde kadro kur.
Borcunu da ödersin bu şekilde rahat uzun vaadede gelirlerin ile.
Futbolcu maaş harcaması çok yüksek bizde

Burada zannediyorum benden daha büyük Muslera ve Sneijder hayranı olamaz. ikisinin de maaşlarında indirime gitmesi lazım. Muslera 2.5 , Sneijder 3 milyona çekilmeli. Chedjou 1.5, Selçuk, 1.5 gibi rakamlara inmeli.
Niye? Sebep nedir? Bu oyuncular paranin hakkini veriyorlar mi? Veriyorlar.

Vermeyenlerden baslayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt