Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok doğru söylemiş

76e8545ce5e47e3d18e976547bcfc34d.jpg

Onu bunu bırakın da ya Bilic kardeşim bir derbi kazan ya.

Burak bu takımda kaldığı sürece takımın birinci forveti olacak.1,5 milyon euroya yedek otursun, benim kabulümdür. Ama ondaki ego buna engel. Kendisinin yedek olabileceğini düşünmüyor.

Yaşı da geçiyor, bundan sonra kolay kolay teklif almayacak. Fırsat varken elden çıkarılmalı. Taraftarın düşüncesi bu.

Ama bu spor yazarı, yorumcu tayfasını anlamıyorum. Yok şu kadar maçta şu kadar gol atmış diyerek savunmaya geçiyorlar.Yani yemleniyorlar düşüncesi geliyor insanın aklına.

Çok doğru söylemiş

Bunu herkes anlamaz rnktas millet aysali suçluyor evet bazı hataları vardı ama onu Hataya zorlayan sebepleri kimse konusmuyor ve hükümet is birliği ile nasılda bu hale sokukdugunu yani bizim taraftarlar bile bunu henüz anlamış değil

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok doğru söylemiş

yaa normal şikeyi geçtim, sırf fenere yaranılmak için bu ligde fenerasyon tarafından adice , alçakca bir şekilde, lig de kural değişerek şampiyon belirlenmeye çalışıldı. bu adice alçakca düzende bu durumlara gelmemiz normal. şeref yoksunu takımlara yaranan yalamalar türk futbolunda oldukca, buna ses çıkaramayan yöneticilerimiz oldukca bu devran böyle devam eder. daha çok şey yazardım da neyse.

şu andaki mali durumdan dolayı burak kesinlikle satılmalıdır. ama şu da bir gerçek, 130 maçta 80 gol atmış bir adamdan bahsediyoruz. egosunu vs bende sevmiyorum, ama ondan iyisi ya da onun ayarında başarılı olabilecek birinin geleceğine de inanmıyorum. gerçi bu 2 seneden bir beklentim yok orası da ayrı

Kardeşim lafı eveleyip gevelemeye gerek yok burak denen adamı satmayan şerefsizdir bu kadar basit...

Muslera giderse o para ile Avrupa'ya gideceğimizi ya da o parayla 5 çok iyi oyuncu alacağımızı falan mı sanıyorsunuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
değerini bulan herkes satılmalı illa çöp olmasını bekleyeceğiz satmak için.sonra bunu satalım ama alan yok.nasıl topçu satacağız biz.bu sene muslera nın iyi oynadığı 1 tane maç varmı.al işte son maç misal.başka kaleci olsa ah muslera vah muslera diyecektik aynı golleri yese.muslera ii kalecimi evet ama bu sene adam felaket.bu sene resmen defans ne kadar kötüyse muslera da o kadar kötü.valla isteyeni varsa fiyat da iyi bir fiyatsa bu fırsatı kaçırmayalım bence.

Burak Yilmaz missed Galatasaray training today, with reports suggesting that #WHUFC are closing in on his signature. https://t.co/tk3SliMKfW

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

değerini bulan herkes satılmalı illa çöp olmasını bekleyeceğiz satmak için.sonra bunu satalım ama alan yok.nasıl topçu satacağız biz.bu sene muslera nın iyi oynadığı 1 tane maç varmı.al işte son maç misal.başka kaleci olsa ah muslera vah muslera diyecektik aynı golleri yese.muslera ii kalecimi evet ama bu sene adam felaket.bu sene resmen defans ne kadar kötüyse muslera da o kadar kötü.valla isteyeni varsa fiyat da iyi bir fiyatsa bu fırsatı kaçırmayalım bence.

20 falan verseler ben de Katılıyorum ama 12 falansa olmasın bence .

Burak'ı satıp Doumbia(Adriano)+Genç forvet almak lazım.

Not:Sadece hayal ürünüdür.

Ya bırakın bu ayakları . Değeri eden her oyuncu gidermiş Sneijder,Muslera'da 20M verilse gönderilirmiş. Bak sen ya , çok biliyosunuz:)

Takımdaki her adam sana fayda veriyo aldıkları maaşlarda sudan ucuzda son çare gidiyor. Ya aptal aptal fikirler , Diego Lopez falan gelse su parasına oynayacak sanki , dönem başı Rajkovici alsan gene düşünülür.

Takımda kadro dışında 3-4 oyuncuyu yurt dışına (Emre , Hamit , Semih , Burak ) satıp bir kaçını Anadoluya gönder şunlara zaten gerek kalmaz , bi de altyapından adam akıllı oyuncu çıkar. Daha Telles ve Bruma'dan gelecek olası paraları saymıyorum bile.

Tannane'de 3M falan diye oyalanıp 1.5'a gitti , şimdi ona bile muhtacız.

Kardeşim lafı eveleyip gevelemeye gerek yok burak denen adamı satmayan şerefsizdir bu kadar basit...

Son günlerin modası da Burak'ın iyi bi insan olması duygusal olması..

Yıllık 10 milyon TL alıyor çok DUYGUSAL ÇOK..

Arma göstermeler yok ben gidiyorum el sallamalar..

Türk futbol tarihinin en içten pazarlıklı futbolcusudur burak

20 falan verseler ben de Katılıyorum ama 12 falansa olmasın bence .

hocam kaleci bu yaw.20 falan vermez kimse kaleciye.en max 13 verirler bence oda verirlermi kestiremiyorum artık zira muslera da eski muslera değil.bu sene kötü olanların başında muslera geliyor kimse farkında değil.herkes takmış forvete bende takmıştım başta ama burak vs ama yani bu takımın öncelikli sorunu bu değil işte yenen gol sayısından belli ciddi ciddi savunmada problem var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt