- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Çok doğru söylemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyini araştıracaksın.Faiz ödüyoruz deli gibi![]()
Bunu herkes anlamaz rnktas millet aysali suçluyor evet bazı hataları vardı ama onu Hataya zorlayan sebepleri kimse konusmuyor ve hükümet is birliği ile nasılda bu hale sokukdugunu yani bizim taraftarlar bile bunu henüz anlamış değilÇok doğru söylemiş
![]()
Iste bunu anlamamiz icin mutlaka baska biri yazmali. Cünkü ayni bunlar bir kac üye tarafindan aylardir yillardir yaziliyor.Çok doğru söylemiş
![]()
Çok doğru söylemiş
![]()
değerini bulan herkes satılmalı illa çöp olmasını bekleyeceğiz satmak için.sonra bunu satalım ama alan yok.nasıl topçu satacağız biz.bu sene muslera nın iyi oynadığı 1 tane maç varmı.al işte son maç misal.başka kaleci olsa ah muslera vah muslera diyecektik aynı golleri yese.muslera ii kalecimi evet ama bu sene adam felaket.bu sene resmen defans ne kadar kötüyse muslera da o kadar kötü.valla isteyeni varsa fiyat da iyi bir fiyatsa bu fırsatı kaçırmayalım bence.Muslera giderse o para ile Avrupa'ya gideceğimizi ya da o parayla 5 çok iyi oyuncu alacağımızı falan mı sanıyorsunuz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
değerini bulan herkes satılmalı illa çöp olmasını bekleyeceğiz satmak için.sonra bunu satalım ama alan yok.nasıl topçu satacağız biz.bu sene muslera nın iyi oynadığı 1 tane maç varmı.al işte son maç misal.başka kaleci olsa ah muslera vah muslera diyecektik aynı golleri yese.muslera ii kalecimi evet ama bu sene adam felaket.bu sene resmen defans ne kadar kötüyse muslera da o kadar kötü.valla isteyeni varsa fiyat da iyi bir fiyatsa bu fırsatı kaçırmayalım bence.
Kardeşim lafı eveleyip gevelemeye gerek yok burak denen adamı satmayan şerefsizdir bu kadar basit...
hocam kaleci bu yaw.20 falan vermez kimse kaleciye.en max 13 verirler bence oda verirlermi kestiremiyorum artık zira muslera da eski muslera değil.bu sene kötü olanların başında muslera geliyor kimse farkında değil.herkes takmış forvete bende takmıştım başta ama burak vs ama yani bu takımın öncelikli sorunu bu değil işte yenen gol sayısından belli ciddi ciddi savunmada problem var20 falan verseler ben de Katılıyorum ama 12 falansa olmasın bence .
Sent from my iPhone using Tapatalk