Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak gitmese bile forvet alinir bence,düsünsenize avrupadan men yiyoruz ve ilk dörde giremiyoruz,dursunun kesin sonu olur,denizli zaten acik acik Transfer istedigi icin tüm oklar dursuna yönelir

artık takım başarıya aç oyuncular ile oluşturulmalı selçuk burak hamit olcan yasin semih sabri umut bu isimler gitmeli genç yerli oyuncu da alınabilir altınordudaki çocuklar gibi ya da almanyadan tolga ciğerci,kerem demirbay gibi isimler de alınabilir

Muslera'ya teklif mi var Diego Lopez nerden çıktı

D5803 cihazımdan gönderildi

Burak'ı satıp Doumbia(Adriano)+Genç forvet almak lazım.

Not:Sadece hayal ürünüdür.

Yönetimden bir tane insan evladı çıksa dese lan bari taraftarı bu kadar ezmeyelim, bu rezilliği izleyip kahrolmak yerine futbol izlesin, futbolcu görsün adamlar diye ama boşa bekliyoruz işte.

Adamlardaki pişkinliğe bak, yılda 12-13 trilyon kazanan dallamanın biriyle oturup konuşamıyorlar bile, zannedersin herifin babasının kulübü. Burak denen kazmanın kendisini dünya starı sanması tamamen yönetimlerin öküzlüğü başka bir şey değil. Ne yapıp edip şu herifi takımdan şutlayıp (yani satıp) yerine daha az paraya oynayacak çok daha kaliteli adamlar almak akıllarına gelmiyor bile. Kazmayı, küreği kulübün demirbaşı yaptı namussuzlar.

denayer falan bu takımın stoperi olamaz.yani hızlı vs ama daha büyük takım defansı olacak olgunlukta değil.chedjou yu ilk geldiği günden beri alışamadım oda dengesiz.defans adamın ilk işi gol yedirmemek olamlı ama sanki ched den defansdan ziyade forvet olsa daha yararlı olabilir gibi bir hava var.gol atmaktan ziyade bu takımın 1.sorunu gol yemek.defans yapmayı bu takım öğrenemedi gitti.artı üstüne bu sene muslera nın her gelene hoş geldin alışkanlığı eklendi üstüne birde.

Burak gitti bile yerine kim ya da kimler alınacak Luiz Adriano gibi bir isim mi ya da genç isim mi

Vay be forum degismis belki aylar sonra laptop'tan giriyorum foruma.

lan Burak gidiyor ya şampiyon olmuş gibi seviniyorum yeniçerileri dağıtmanın ilk adımı bu olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt