Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera 25
Burak 8
Chedjou 8
Yasin 5
Semih 3
Telles+Bruma 16
Hamit Sabri Umut Jem kov
65m euro yapıyor...
20-25m euro ile Linnes tarzı iyi uygun oyuncularla kadro kur ffpyi bu tarz hamlelerle yoluna sokarsın maaş konusundaki tasarruf cabası

ched 8 yasin 5 ediyorsa biz niye kanat ve stoper istiyoruz? Sen ched e 3 yasin ede 2 yaz belki alan olur kardeş :D

Burak giderse bari transfer kapatma fikrinden mecburen vazgeçip o parayla forvet ve kanat alırlar, bir b.k olacağından değil bari Avrupa'da bir iki ilerleyelim bu sayede .

Sent from my iPhone using Tapatalk

FFP sıkıntın varsa bi kanat bi forvet kirala.

Emre Çolak ve Tarık Çamdal dan az da olsa para kazansak manyak olurdu

Götü boklu bebelere sırf ocak dönemi diye 8 m€ çekildiği dönemde muslera 30 milyondan aşağıya satılmaz satılamaz.

Ayrıca muslera ve sneijdere gelene kadar para kazanabileceğin oyuncuları sabah yazdım. Yaz dönemine 40 m€'luk bir gelir hala gözünüzü doyurmuyorsa dahada birşey demiyorum

Burak gidecek ama yaninda Sneijder ve Muslera da gidecek deseler kabul ederim.Kazmanin kellesini istiyorum.

Götü boklu bebelere sırf ocak dönemi diye 8 m€ çekildiği dönemde muslera 30 milyondan aşağıya satılmaz satılamaz.

Ayrıca muslera ve sneijdere gelene kadar para kazanabileceğin oyuncuları sabah yazdım. Yaz dönemine 40 m€'luk bir gelir hala gözünüzü doyurmuyorsa dahada birşey demiyorum

Tabi ya De Gea'dan kötü mü Muslera?

Bari Hamit ile olan sözleşmeyi feshedin adama 3milyon avro ödeyeceğiz bu sene sonuna kadar en azından ufakta olsa bir kâr elde ederiz. (zararın neresinden dönersek kâr mantığı ile düşünüyorum artık)

Takımın toplam yılık maaş tablosunu biliyormusun? Merakımdan soruyorum.

galiba 42,5 milyon euro yillik ödeme yapilyiormus oyunculara...bu oran bejeke de 33 milyon euro yeni transferlerle birlikte..adamlardan 10 milyon euro fazla ödeyip bu kadar les bir takim nasil olunur bunu bize yönetim gösterdi..febenin yillik ödeme planini bilen yok cünkü adamlar oyuncularin aldigi yillik ücretleri aciklamiyor bildigim kadariyla..malum kara para aklamak bu dingillerin yaptigi en iyi is...

Burak gitti deniliyor şaka maka
Resmi olmadan inanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt