Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak satılsa son gün evrak eksikliğinden iptal olsa dursun ne olur acaba![]()
hocam kusura bakma da sen mars da yaşadığın için farkında değilsin herhalde.bu sene takımın en kötülerinden birisi muslera.her maç ayrı bir vaka.inanaılmaz derece de kötü bu sene malesef.kimse 20 vermez diyorum kaleci bu yaw.de gea 40 a gitmişte.işte adam de gea ya vermiş bize gelip alın size 40 dememiş.hele şu andaki performansıyla hayatta veren çıkmaz 20 falan.yılda 3.3 alan kaleci mi var yaw.%100 hayır sneijder bu performansı italyada gösterseydi 30 milyon € bedava gelirdi millete. Madrid'den tut liverpool'a peşindeydiler. Hele liverpool gibi transferde açlık sınırı 30 milyon €'dan başlayan bir takım hava atarak alırdı. Unutmayın adamlar 18 milyon € gibi bir parayı şak diye koyup rahatça oyuncu alıyor imza parası 8 milyon euro verebiliyor.
İyi kaleci iyi paradır de gea 40 milyon euro ediyorsa muslera minimum 30 milyon € yapar.
Elalem sow'u 18 milyon€'ya sattı ben bununla kıyaslarım kimse gelip kaleci 30 milyon € olur mu demesin olur bal gibi de olur. Olmazsa satmazsın satmak zorunda değilsin zaten.
Sen muslerayı da satsan sneijderi de satsan cezayı yiyeceksin o farkı kapatamazsın. Yılda 20 milyon € faize veriyorsun yani havaya atıyorsun, önce buna çare bulsunlar sonra bakarız oyuncu satmaya.
Yahu Ahmetin Fbli oldugu ilk günden beri belli. Neden bu kadar ciddiye aliyorsunuz ki?
Renktaşım Kralın veda gecesinde Burak gibi bir odundan kurtuluyoruz demeyelim yani son günleri artık Kral ölüyor bu yüzden saygıyı elden bırakmıyorum Krala karşı.hakan şükür 3 kere gitti geldi kralla bu ayrılığımız çok uzun sürmez yollarımız kesişecektir üzülme sarıkırmızıdash
Güvenilir mi?sporcope.com Spor İşcisi
forvetsiz kalmak buraka kalmaktan iyidir hiç değilse paramız cebimizde kalır.O değilde Burak gidince yalnızca Umut'a kalacağız. Transfer yapmazlar, yapamazlar.
İğrenç bir ikinci yarı geçireceğiz.
O zaman niye yayımladın?Hiç kimse güvenilir değil ki bu olsun![]()
En caso de caerse el traspaso de Benitez a #Galatasaray, los turcos le apuntan a Cristian Espinoza, delantero de #Huracan.
https://www.youtube.com/watch?v=6Ps99gmALis