Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam premier ligde çalışma izni var Adriano bedava olsa yine gidemez oraya.

Dipnot: çalışma izni için şart

oyuncu başvuru tarihinden önce 2 yıllık bir süreye kadar ulusal takımının resmi maçlarının %75'inde oynamış ya da oynamaya hazır bir şekilde seçilmiş olmalıdır.

D5803 cihazımdan gönderildi

Tek şart bu değil zannediyorum. Adam kaç senedir Avrupa'da ve UEFA organizasyonlarında oynadı. İtalya'ya filan transfer oldu. Zannetmiyorum önünde engel olsun.

Rasime yöneticinin birinden mesaj gelmiş. Muslera epl yolcusu diyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

muslera gidiyormuş,küçülüyoruz resmen yazıklar olsun çapsızlar!

Liverpol 20 veriyormuş diyorlar bakalım nr kadarı dogru gorecez

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Muslera giderse işimiz harap.

Umarım gitmez.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaynak Rasim olsa bile, Diego Lopez haberlerinin cikmasi iddiasini gercekci kiliyor.

Oh oh bütün takım toplu karar almış herkes biryerlere gidiyo .d

Beyler Osmanlı maçını izledim ayıptır günahtır olan bu takımda nasıl oynarÇok övülen Sinan Gümüş bir kere defansa yardım etmiyor,canlı izlerseniz çıldırırsınız

Tek şart bu değil zannediyorum. Adam kaç senedir Avrupa'da ve UEFA organizasyonlarında oynadı. İtalya'ya filan transfer oldu. Zannetmiyorum önünde engel olsun.
Bu şart kesinlikle var, bunun dışında ülke sıralaması 75ten fazla olandan alamıyorsun gibi maddeler de var ben sadece ilgili olanı yazdım. Şartlar sağlanmıyosa eğer itiraz süreci oluyo. Onda da genç olmasına ümit millideki oyununa vs bakılıyo. Yoksa çoktan giderdi bence

D5803 cihazımdan gönderildi

Dursun OZBEK: Hocamızın raporu doğrultusunda Galatasaray'a faydalı olamayacak bir oyuncu bize söyler ise ancak satarız. Şu an hiçbir futbolcuyu satma gibi düşünce planımız yok. Hele Muslera ve Sneijder ile hiç yok. Biz hala şampiyonluğa adayız ve iddiamızı da son ana kadar sürdüreceğiz. Muslera Sneijder satılacak bunlar boş laflar. (tarih 22/01/2016)

MUSLERA: ''Burada uzun süre kalmak istiyorum” (tarih 10/01/2016)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt