Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kendime gelemiyorum hala bu medyanın bize karşı oynadığı oyunu görelim artık ahmet çakar hainoğluhaindirS.A günaydin. Umarim bugün iyi haberler gelir'de biraz moralimiz düzelsin...
imdi yürek yırtılırBenitez geldi mi?
Burak gitti mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
imdi yürek yırtılır
alper tunga öldü müNasıl?
L.Adriano nezamand uçağa binecek ?
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
alper tunga öldü mü
ıssız acun kaldı mı
felek öcün aldı mı
imdi yürek yırtılır

paket yapacakmışız luid adriano diego lopez de jong ama bu paket atletico paketine benzemesin ujfalusi reyes forlanL.Adriano nezamand uçağa binecek ?
Kimse performanstan oturu Muslera gitsin demiyor. Adam bizim alabilecegimiz en iyi kaleci.
Ancak GS 3.3 milyon maas verecek durumda degil artik kulup artik CL ve sampiyonluktan olduguna gore hele 2 yil men alirsak yilda 30 milyon euro gelirden olduk. Yani 2015 teki giderlerimizi sabit tutarsak zararimiz yillik 55 yerine artik 85 milyon euro!!! Uefanin izin verdigi yillik max. 10 milyon euro!!!
Cok radikal degisiklikler sart duygusalliga gerek yok. GS sneijderden de musleradan da onemlidir kusura bakmayin.
Yeni takimi kurmamiz sart. Ama keske bunu dursun ve md yapmasa!Yeni takimda tavan maas 1.5-2 milyon olmali maximum. Oyuncularin genelinde de maas Linens de oldugu gibi ortalama 900 bin euro olup mac basilari 25 mac ustu olmali.
Hic baska cikisi yok.Para eden herkes hemen satilmali.
L.Adriano nezamand uçağa binecek ?
de Jong alınırsa feci küfür ederim.paket yapacakmışız luid adriano diego lopez de jong ama bu paket atletico paketine benzemesin ujfalusi reyes forlan![]()
haklısın bu bir azeri şiir
ben o pakete hayır demem de kaleci ne ayak onu anlamadımde Jong alınırsa feci küfür ederim.
Sicdikdan sonra Sıvasan ne getirir.
Paket olayı kaynak nedir ?