- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Selçuk ve Burakı satarsak cebimizde 18m avro kalır
Selçuk kolay kolay gitmez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk ve Burakı satarsak cebimizde 18m avro kalır
Teşvik etmiyorum.Çok fazla maaş ödüyorsak çok kazananı değil hiç bir halta yaramayan ama çuval çuval adamları yollarsın.
Dengeli bir maaş sistemi kurarsın, yani öyle herkesin birbirine yakın kazandığı bir sistem değil de herkesin HAK ETTIGI kadar kazandığı bir sistem.
Muslera nın Sneijderin kazandığı gözünüze batıyorsa ben ne diyeyim. Önce Tarık, Hamit, Umut, Burak, Semih, Sabri vs gibi herifleri yollayacaksın.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Selçuk kolay kolay gitmez.
Burak gitmeli herşey onu gösteriyo ama Burak gitmezse şu yüzden gitmicek 1- rahatını bırakmamak için 2- ingilizce bilmiyo 3- selçuk gibi kankası ve onu koruyan evlatlar olmucak hep iyi oynamak zorunda 4- yedek kalabilir burda öyle bir seçenek yok 5- mustafa denizli gibi onu kollayan olmaz
gelse inanılmaz mutlu olurum çünkü kesin bilgi yayalım: Denizli bitmiş(kafa olarak)Selçuk kolay kolay gitmez.
ağladı zaten maç sonu sesi titredi 2 3 güne belli olur dedi.. Selçukta indirim yapmalı sabri fıçısı daBurak bu saatten sonra gitmezse arenadaki her maç onun için cehennem olur. Burak duygusal biri. Huzuru olmayan bir ortamda kalmaz bence.
Ya maaşını indirsin ya gitsin
Aldığı parayi hak etmiyor
evet gençlerin yanına sağlam adamlar lazım bence luiz adriano.Çöplerden kurtulursak çöplerin yerini Emrecan ve Recep Burak gibilerle doldurmak lazım
Cebimizde kalacak parayı da Remy Carrillo tarz oyuncuları almak lazım
Akıllı yönetim önce bunu yapmaya çalışır
evet gençlerin yanına sağlam adamlar lazım bence luiz adriano.
Stark kanı olmalı gelen futbolcular kesinlikleJon Snow'un kılıçla olduğu gibi alınacak futbolcular da sağlam olması lazım eh
Theonlari almamak lazım
Moses simonBu sabah 6 gibi uyandım. Dün akşam oynanan standard liege-gent maçının tekrarı vardı. Adamlar bir oynuyor, harikulade bir tempo. Hele o gent'in sol açığı olan zenci oğlan fena topçu.
Böyle gençlere yatırım yapmamız lazım.
Beyler kesin bilgi:
Akşama Kapuşka var.
H.O.
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Kapustka ısrarı sürüyor - Aslan ArenasıKaynaksiz haber paylasmak yasak.
Kapustka ısrarı sürüyor - Aslan Arenası
https://aslanarenasi.com/haber/3531/kapustka-israri-suruyor.html
Beyler kesin bilgi:
Akşama Kapuşka var.
H.O.
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk