Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bide şampion olursak bu dönemlerde aradaki mali farkı kapatmaları çok çok zor olur. Bütün pis güçleriyle bunu engelemek isyeyeceklerdir. Bu tff boşuna kamera hakemlik konusunu ocak ayına ertelemedi. Sözde bitirdiğimiz sezonun son haftasında bu systemi devreye sokacaklardı bide. Şampionluk çok zor olacak vallahi. Eze eze oynamamız lazım yoksa işimiz çok zor.Beyler bu riva ve florya projesi,yani banka borclarinin kapatilacak olmasi rakiplerde ve fener bjk medyasinda sok etkisi yaratti,artik aldigimiz her futbolcunun maasini yillara carpip tl ye cevirecekler,hergün tudor x futbolcuyla kriz mansetleri verecekler
Kim diyor?Ben Arfa da bitti diyorlar. Wesley gerçekten gidiyor galiba...
Niye?redreportu da engelledim
Dito. Selçuk kaptanımız ama büyük ihtimalle bizi kanser edecekdir diye korkuyorum. Tolga şut çekmezse idare ediyor yinede mücadelesi ile ya oda kötünün iyisi işde. Keşke hazır yeni kadro kufuluyor orayada iki taş gibi isim alınsa ama olmayacak galiba.Tolga ve Serdar'i yazarim
g. aydın reis. iş yapar mı sence