Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakaret ettigine göre haksiz oldugunu sende Kabul ediyorsun cünkü tutunacak bir dalin kalmadi

Gerci kime anlatiyorum ki bir daha foruma girmem dedikten sonra geri vites yapan bir sahis var karsimda

Bozuk plak gibi ayni seyleri yazan sensin. Istedigimi yazayim. Habire ayni sarki dolaniyor dilinde

Wesleyde kalmalı bence.2018 dünya kupasında son kez oynayacak.Bu sene bizde canını dişine takarak oynayacaktır.Gomis,Belhanda,Wesley,Garry baya iş yapar ilerde.Defansıda maicon toparlar.Sol bek sag bek ve orta sahayada İmbula gelirse şampiyonluk çokda uzak değil.

Bu 3 transfer de bu yönetimin çapinin çok üstünde gerçekten beklemiyordum.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger maliyet yuzunden corchia yerine sagnayi aliyorsak iyice sacmalariz. Corchiayi buyuk ihtimalle 4 civari bonservis 1.5 maasa bitirirsin. Sagan ise en az 3 milyon maas isteyecektir. Belki daha bile fazla hele hele belhanda icin ortada donen 3.2 milyon maas dogru ise. Yani corchia ve sagnanin iki yillik maliyetleri hemen hemen ayni. Arti corchia 26 yasinda ve ileride rahat satabilirsin istersen.

Yine sacma isler pesinde kosuyoruz anlasilan.

Yedek kaleci,Solbek, stoper, sağbek, DOS, oyun kurucu orta saha , sağ kanat transferleri kaldı. Hadi başganım

Galatasaray muhabirimi bu şimdi bide gerçekten yahu ? İnsan bir araştırmazmı bide mesleği araştırmak üzeri kurulu pehhh :)
Kimsede demedimi buna orada o maaş sınırı artık olmadığını ?

O muhabbeti dile getiren spiker kari. Muhabir ona gerekli aciklamayi yapti zaten :)

Bruma+Poldi'nin satisindan gelen para Maicon+Belhanda+Gomis'e gitti.Bundan sonra en fazla 10 milyon euro daha harcayabiliriz heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden ? Rezalet 2 sezon gecirmis,madara olmus Galatasaray 10 milyon euro mu harcamalı transfere en fazla ? Futbol takımıyız biz tasarruf fonu degil

Ben Selçuk'u önümüzdeki sezon da ilk 11de oynatacaklarını düşünüyorum. Sorun şu ki Selçuk oynayacaksa yanında oynayacak adam fizik ve savunma olarak standartın üstünde bi kalitede olması gerekiyo bence.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maicon aciklansin, pesinden corchia imbula tadindan yenmez.
corchia imbula gelsin benim icin yeterli, üzerine gelen bonustur.

G.Saray'ın KAP açıklamasında Gomis'in adının Bafetibi diye geçmesinin nedeni; Fransız oyuncunun pasaportunda öyle yazmasından kaynaklanıyor.

cumhur

Podolski gidiyor yerine adem buyuk gelir artik diye aglayanlari sahneye davet edelim

Stoper,sag ve sol bek,iki orta saha,sag ve sol kanat olmak uzere 11'e en az 7 transfer,Sneijder kalip Belhanda sol acik oynayacaksa en az 6 transfer daha lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt