Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'un yanına adam diyenlere gerçekten gülüyorum, hatta gülünç buluyorum. Real Madrid'in ilk 11'den 10 oyuncusunu aynı tut sadece orta sahaya Selçuk'u koy yemin ederim ilk 3'e giremezler. Bana Selçuk'un 1 boka yarar bi özelliğini sayın cidden susucam. Tempo yok, kafa topu yok, beli dönmüyor, hızlı oynayamıyor, topla katedemiyor, fiziği zayıf, çeviklik yok, agresiflik yok, eskiden arada uzaktan şut atıyordu artık onları da yapamıyor. Bu adam kesildiği sene şaha kalkıcaz yüzde 100 eminim.
Free kick uzmanlığı var ve penaltılarıda iyi kunlanıyor. Sen yinede susma renktaş. Yazdıklarına katılmamak elde değil.

İmbulayı alsak varya cidden güzel kadro olcak yavaş yavaş

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Lemina gelirse 3 forma alırım, söz. Böyle transfer muazzam olur.

trabzon bile kalite adamlari aliyor sen hala kalbi bozuk oyuncu getiriyorsun

bu ahmet hangi dilde yazıor arklar acaba translate edelim

Bak kardesım sana bı tablo atıcam bana ogretıcekmıssın ya bazı seylerı bakalım kım kıme ne ogretıo
fe72f2aab41027dadda11ef9c6aa366a.png

Simdi bu gorduumuz tabloda yapılan transferlerde gereksız uzunluktakı ve odemelerdekı sozlesmelerde hangı yonetımın hataları oldugunu bul ? Bu 1
2- GALATASARAYA FFP cezası gelen konuda nasıl bır rahatlıga sahıp oldugunu ogren
3- gelen transferler sonucu yukselıcek yıllık odeme mıktarının , bundan oncekı yonetımın aldıgı gereksız transferlerın yıllık ucretlerını o mıktardan cıkardıgın zaman nasıl DAHA DA rahatlancagını hesapla sonra bana yaz ok beklıorum ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lemina İmbula süper oyuncular ama en fazla kiralama olur Asamoah'ı alabiliriz çok güç katar

Lemina,Imbula'dan daha faydalı olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Clichy unutuluyor gelirse bir forma alıp buradan öğrenci bir arkadaşa hediye edicem.

beIN SPORTS’un haberine göre Galatasaray’ın orta saha için 4 adayı var. Bu isimler öncelik sırasına göre Mario Lemina, Giannelli Imbula, William Vainqueur ve Kwadwo Asamoah.

Bu 4 isimle de sarı-kırmızılılar pazarlıklarını sürdürüyor. Listedeki en son alternatif olarak değerlendirilen Kwadwo Asamoah’tan ise Galatasaray’a olumlu yanıt geldiği ifade edildi.

Valbuenanin kucuk oldugunu biliyordum ama antreman videolarini gorunce cuce lan bu dedim

beIN SPORTS’un haberine göre Galatasaray’ın orta saha için 4 adayı var. Bu isimler öncelik sırasına göre Mario Lemina, Giannelli Imbula, William Vainqueur ve Kwadwo Asamoah.

Bu 4 isimle de sarı-kırmızılılar pazarlıklarını sürdürüyor. Listedeki en son alternatif olarak değerlendirilen Kwadwo Asamoah’tan ise Galatasaray’a olumlu yanıt geldiği ifade edildi.
Asamoah direk gelsin o halde.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Lemina veya Imbula farketmez. Umarım doğrudur bu isimler. Asamoah bile süper olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt