Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ivan Perisic, Inter'in yeni sözleşme teklifini Manchester United'a transfer olmak için reddetmeyi planlııyor. (Mirror)

Gomis
Kono sneijder belhanda

Selçuk:( asamoha

Bu şekilde olur. Belhandanın arkasında ki eleman cift ciğerli olmalı ve asamoha da yardım etmeli o bölgeye duruma göre ki bunu yapa bildiğini juventusda izledik. Belhanda sağ açıktam ziyade serbest style oyuncusu olmalı sağ/orta bölgesi ağırlıklı.

Chelsea'nin bir süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Alex Sandro için Manchester City ve PSG de devreye girdi. (Sky Italia)

sneijder 11de olmaz büyük ihtimal kalsa bile Kono gelirse
kono-belhanda-sinan yapar

bu spor programları atık b.kunu çıkardı işin.. Dün trt'de ersin corchia 1 yıllığına kiralanabilir dedi..ulan adamın sözlşemesi zaten bitiyor 2018de niye kiralasın adamlar.. Konopyanka'da schalke opsiyonu kullanmış tutmuş bize yazıyorlar... İnsanları geri zekalı yerine koymaktan başka birşey değil

Maicon, Belhanda, Gomis =
17.5m € bonservis 8.5 m€ maas

Rodrigues, Tolga, Serdar, Ahmet, Eren=
17.5m € bonservis 9m€ maas

Kono mu oha baskanim neler yapiyorsunuz ahbauahsuhauah

30 hazirana az kaldı kono sevillaya döndü mü opsiyon kullanıldı mı bilmiyorum ama kullanılmış olsa bu haber yapılmazdı bence,gökmen özdemir var beinsportta onun istihbaratıysa doğru olabilir

Kwadwo Asamoah dogru tercih olur. Orta sahaya da sol beke de ilac olur. Nereye alirlarsa alsinlar.

Schalke sanirim istemeyerek almis diye haberler vardi.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Sneijder yedeğe dönüyor gibi. Belhanda her iki kanatta da oynayabilir bu arada.. 4 3 3 e dönüyoruz gibi.

Transfermarkttr schalke opsiyonu kullanmis olarak gözüküyor ya

Sneijder yedeğe dönüyor gibi. Belhanda her iki kanatta da oynayabilir bu arada.. 4 3 3 e dönüyoruz gibi.

Sneijder yedek oturmaz. En iyi oyuncumuz olur bu sene, kim gelirse gelsin.

Konoplyanka düsünülüyorsa, saniye düsünmem tercihimi Ben Arfa´dan yana kullanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt