Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte dediğim gibi maçına göre Sinan,Garry hatta Yasini kullanabilir,Ben Arfa yürüyerek maç alır bence...yani Ben Arfa Belhanda gelsin başka kanat oyuncusu fazla gelir
bu lig icin hepsi üst düzey zaten. Yazdığın 2 ortasaha maci tek basinada alir ileriye gerrk kalmadan. Ama ne bileyim Ben Arfa gelmez bence

Sneijder'in 5 milyon euro'yu birakip gidecegine ihtimal vermiyorum ben. Sezon sonuna kadar kalir. Yillardir Sneijder'in konusuldugu kadar su Semih, Balta, Tarik vs. gibi kan emiciler konusulmadi. Tüm cöplerin ücretlerini topladigin zaman 12-15 milyon euro civari bir rakam ortaya cikiyor. O parayla 5 tane Sneijder daha oynatirsin.

2015 yazından beri Galatasaray'ı itibarsızlaştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Konop-Ben Arfa bunlar gerçekten çok önemli oyuncular gelirlerse çok çok iş yapacak 2 oyuncu

Ama şu anda hala kadroda sol-sağ bek ve 1-2 orta saha eksiğimiz varken önceliği kanatlara vermek yanlış bence

Gomis
Garry-Belhanda-Sinan​

Hücum hattı hiç kötü değil zaten bence

ama orta sahaya bakıyoruz

Selçuk-Tolga​

Defansa bakıyoruz

Carole-Maicon-Serdar-Linnes

Bu takıma çok net
1 Imbula kalitesinde orta saha
1 Corchia gibi sağ ve sol bek
+ olarak hala transfer düşünülürse Tolga yerine Vainqueur tarzı önlibero

Bunlar kesin hallolur hala transfer düşünülürse kanatlara adam bakalım

hocam ümidin iyice arttı heralde

Gomis - Belhanda - Maicon transferleri görüp göreceğimiz son adamlar. Ağustos'a kadar başka transfer olmayacak yazılanlara göre ve o tarihte etrafta başka oyuncu kalmayacağı için elimizdekileri değerlendirelim mantığı öne sürülecek ve yine eksikler ile sezona başlayacağız.

Hiç güvenmiyorum hiç, tarık ile yola devam edebiliriz.

098d8d92ccd888963a379f3118ff0907.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

'Çok ibadet ediyor' haberleri sonrası Belhanda: Ben Müslümanım, terörist değilim!

Gomis - Belhanda - Maicon transferleri görüp göreceğimiz son adamlar. Ağustos'a kadar başka transfer olmayacak yazılanlara göre ve o tarihte etrafta başka oyuncu kalmayacağı için elimizdekileri değerlendirelim mantığı öne sürülecek ve yine eksikler ile sezona başlayacağız.

Hiç güvenmiyorum hiç, tarık ile yola devam edebiliriz.

bende de var aynı korku ama tudor'a güveniyorum çöpleri elbet yollayacak. yerine de mecbur yeni futbolcular almak zorunda kalacak yönetim.

Belhanda dini bütün bir kardeşimiz olarak takımımıza büyük katkı sağlayacaktır.
Her ne kadar takımda 3-4 tane cenabet oyuncu olsa da

'Çok ibadet ediyor' haberleri sonrası Belhanda: Ben Müslümanım, terörist değilim!
RMC’nin spor muhabiri Daniel Riolo, o dönem Nice’in Yunus Belhanda’yı transfer etmek istemesi üzerine, Bu çok büyük bir hata olur. Çünkü Belhanda bir futbolcudan çok öte. Esrarengiz biri. Çok ibadet ediyor.”ifadelerini kullanmıştı.

Sneijder'in 5 milyon euro'yu birakip gidecegine ihtimal vermiyorum ben. Sezon sonuna kadar kalir. Yillardir Sneijder'in konusuldugu kadar su Semih, Balta, Tarik vs. gibi kan emiciler konusulmadi. Tüm cöplerin ücretlerini topladigin zaman 12-15 milyon euro civari bir rakam ortaya cikiyor. O parayla 5 tane Sneijder daha oynatirsin.

Ne alaka murphoy

bende de var aynı korku ama tudor'a güveniyorum çöpleri elbet yollayacak. yerine de mecbur yeni futbolcular almak zorunda kalacak yönetim.

Tek güvenim tudor zaten, ama adamı oyuncu yok para yok diye kandıracaklar yüksek ihtimal.
Bu 3 oyuncu dışında hiç olmadı

-Sağ Bek

-Sol Bek

Ve kesinlikle bir orta saha oyuncusu almamız gerekiyo. Bir kaç eksik daha var ama sayın başkanımızdan o çapta bir vizyon beklemiyorum.

Belhanda aşırı dinciyse bizim ülkede bir reisin yanına götürelim daha takımı sahiplenir

Belhanda'nın dini bütün bir insan olması daha iyi ya gece hayatı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt