Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibodona-kisses--174435.jpg

Selam İmparator dostları

Çok malca bir yorum

Düzgün konuş

Bu ne rezillik ya forumda neden izin veriliyor buna? Biri Sneijder'i istemediğini belirtse hemen linç yiyor,hakaret ediliyor vs

Sanane ulan herkes sizinle aynı şeyi mi düşünmek zorunda ki hakaret edip duruyorsunuz Sneijder'i istemeyenlere

Yoo. Herkes fikrini düzgün ifade etse böyle yazmam zaten. Asıl Sneijder'in kalmasını isteyenlere hakaret edenleri gördüğüm için böyle yazdım, durduk yere değil. Galaxy konu başlığına bakabilirsin.

guidetti tarzı yada söyle kuzeyli genc bir forvet bulmamız lazım yedek icin tek forvetle sezona girmez umarım igor bey

____________Muslera____________
Corchia___Maicon__Serdar___Linnes
_________Lemina___Selçuk________
____Sinan___Belhanda___Konop____
____________Gomis______________
Sanırım Tudor hocamın vizyon kadrosu bu gibi

Bunun gerçek taraftarlık ile ilgisi yok ki
Herkes aynı düşünmez fikirlere saygı denen bişey var. Senin çok sevdiğin bi adamı baska bir cimbomlu sevmeyebilir saygı duymak zorundayız.

Sen sneijder'ı savunabilirsin o adamda kötü şeylerini görüp eleştiriyo hakarete gerek olduğunu düşünmüyorum.

TapaTalK

Allah aşkına şu Amerika'ya transfer dedikodusunda yazılanlara baksana. Öyle heriflere böyle yazılır kusura bakma. Bana saygı duymayanlara ben de duymam. Yoksa durup dururken kimseye hakaret etmek değil amacım.

Hala Sinan kadrolara yazılıyor :D :D

Juvelilerin Tudor'a bir saygısı vardır şu Lemina transferinde bir kolaylık sağlasınlar bize bonservisini 18 taksitle ödeyelim bununda

Senin düşmanlığın daha büyük mallık bence. Arkasına Selçuk, Semih, Sabri koy sonra her maçı kurtarsın diye bekle. Var mı yeryüzünde böyle bir oyuncu? Tatlı rüyalar..

Hollanda milli takiminda arkasinda Wijnaldum ve niceleri var

Degisen birsey yok yaslanmis yavaslamis bir sneijder

Sen yalamaya,Galatasaray'dan üstün görmeye devam et.

Konu ergin ataman yani Galatasaray tarihine avrupa kupasi getiren bir hoca olunca yerden yere vurursun cunku yabanci degil

Muslera gitsin yine 40 gol yiyecekse Gomis, Belhanda fln işe yaramaz.

Muslerasporlular kusura bakmasın :d :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt