Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir büyük takim 2 sezon üst üste ilk 3 disinda kaliyorsa yolunda gitmeyen isler var demektir

Sezon boyunca maclari izledik,semih-selcuk-Sneijder-sabri gibi fizik olarak futbol ile alakasi kalmamis adamlarin gectigimiz 2 sezondan sonra takimda kalmasi komik bir durum

gercekten oyle mi
absolutely

images

100 fb'liye sorsanız Galatasaray'dan kim gitsin istersin diye 90'ı Sneijder der.

Sneijder ile ilgili yapılacak şey belli bence. Bu akdar çok harcama yapılması gereken bir dönemde elinde zaten böyle bir adam varken 2-3 lira kar edeceğim diye bu adamı gönderip tonla bonservis verip adam almak yerine hocayla da Sneijder ile de oturup konuşulmalı ve bu sezon maksimum verim alınmalı. Sonuç olumlu olursa makul şekilde sezon sonu ya uzatılır ya da yollar ayrılır.

kap nerde kap nerde kap nerde kap nerde kap nerde kap nerde

Birsürü kadro kurdum hiç şuku gelmedi

Sanırım bir yerlerde yanlışlık yapıyorum

100 fb'liye sorsanız Galatasaray'dan kim gitsin istersin diye 90'ı Sneijder der.
2 sene önce melo gitsin diye takla atanlar meloyu yerin dibine sokanlar vardı aynen şuan sneijdere yapılanlar gibi,aynı zihniyet aynı kafa yapısı. itin bi tarafına sokup çıkarmadıkları kalmıştı meloyu sonrası malum hala meloyu arıyorlar

Son düzenleme:
---------Muslera-------------
--???----????-----???---???--
------???-----????------------
--????---Wesley----Belhanda--
----------Gomis----------

İyi ya pek bir şey kalmadı.

Sneijder'i yolda görse heyecandan eli ayağı titreyecek adamlar Wesley gitsin diyor komik. Juventus'a attığı golü staddan canlı izlediğim için çok şanslıyım. Bu adamı sadece bir kere Arena'da izleyin. Attığı pasları dünyada sayılı futbolcular atar. Ama pasları Yasin'e attığı için bir şey olmuyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk'u yolda gorse heyecandan titreyecek adamlar selcuk gitsin diyor, ne kadar komik desem, cevabin ne olur?

Hala gecmiste yasiyorsunuz, selcuk'ta fenere trabzona az frikik atmadi, ama artik yaslandi, eski selcuk degil, aynisi sneijder icin de gecerli.

Sneijder iyi oynadi da biz mi elestirdik sneijder'i?

Selcuk 2 yildir berbat, kabul, kesinlikle elestiriyi hakediyor. Peki sneijder? Son 2 yilda bana 5 tane iyi macini saysana veya kazandirdigi maclari soyle.

Avrupa'da sizin yurruttugunuz mantik ile kulup yonetseler oyuncular futbolu kuluplerinde birakacak.

Sneijder ile ilgili yapılacak şey belli bence. Bu akdar çok harcama yapılması gereken bir dönemde elinde zaten böyle bir adam varken 2-3 lira kar edeceğim diye bu adamı gönderip tonla bonservis verip adam almak yerine hocayla da Sneijder ile de oturup konuşulmalı ve bu sezon maksimum verim alınmalı. Sonuç olumlu olursa makul şekilde sezon sonu ya uzatılır ya da yollar ayrılır.

oyle olacak zaten
herkes niye heyecan yapiyor anlamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt