Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis burda 30 gol atacaktır

Sneijder bu sene çok kapak takar iyi takım kurulursa.

Gomis gibi orta sınıf golcüyü hava alanında tıklım tıklım karşılayan taraftarın olmayan beynini seveyim...

TRANSFER | Monaco, @Arsenal'in Thomas Lemar için yaptığı 35 M€'luk teklifi geri çevirdi. (via @mohamedbouhafsi)

Kafa yapısında sıkıntı olduğuna katılıyorum. Ama fenere gitme gibi bir ihtimali yada Türkiye'ye gelme ihtimali var ise kiralanmasında bir skıntı görmüyorum. Tudor eğitme konusunda sıkıntı yaşayabilir ama bence güzel bir ortam sağlanırsa bize ciddi derecede ivme kazandırır. Geçen sene takıma atağa çıkaran tek oyuncu Bruma idi, onun dışında topu ileri taşıyan oyuncumuz yoktu Emre bu açığı da bir şekilde kapatır.

Bence çok iyi olur ama Dortmund'un göndereceğini sanmam. Şayet Türkiye'ye göndereceklerse Emre'den umudu kesmişlerdir.
Türkiye ye gelme durumu varsa almak gerekir bencede. Kalitesi tartışılmaz sonuçta ve diyelim fenere gidip patlama yaparsa eksiğini kapatarak ciddi fark yaratır. Tercihim ama hiç gelmesin en iyisi. Dortmund da kalacak zaten şimdilik. Hazırlık dönemine sonlarına doğru beli olur orada ki kaderi

Millet seçimini yaptı! #HAYIR

nWrgQM.png

Bafetimbi Gomis'ten sonra Vainqueur, Galatasaray'a yakında katılabilir. (Via: @Serguei - L'equipe)

lemina ile beraber inşallah.asamouahın yanına da olur : )

Biraz da ben moralinizi bozayım. Dursun var beyler 2 orta saha hayalini bırakın derim.

swansea'de sadece 10 - 7 gol atmis diye burun kiviranlari gordum. alexisi alalim.

Porto, Benfica'nın geçen sezon şampiyon olabilmek için büyücülere 70 bin euro harcadığını kanıtlayan e-mail'lere eriştiğini açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt