Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corchia
Clichy
Maicon
Lemina
Konoplyanka
Belhanda
Gomis
Bunlar gelse yeter ya fazlasında gözümüz yok

50-55 tane resmi maç yapacağız sadece 2 tane forvetimiz var ki aralarında çok fazla kalite farkı var, aynı zamanda ikisi de aynı tip. Yani tek forvet Gomis'le çıktığımızda işler kötü giderse forveti ikileyelim, Gomis indirsin diğeri aralara girsin karıştırsın ortalığı denilebilecek bir forvet değil Eren. Baros tipi bir adam lazım. 1 milyonluk bir scout transferi olabilir. Altınordu'nun forveti Fatih falan diyorlardı dün ama o da o tipte değil. Fizikli, Eren tipi bir adam.

bugün 2 dk antrenmana bakayım dedim, 9a 2 mi ne top kapma çalışması yapıyorlardı semih serdar azize öyle bir pas verdi ki maçta verse rakip santrafor direk topu alıp golü yazar

ulan hadi 5e2de iyi basan adamlar olunca zorlanırsın da 9a2de yanındaki adama pas verememek nedir ya

sampdoria şu semihi alsın 1 adet formalarını alacağım

Sıkışınca hakaret klasik ergen ,sen gitte yasitlarinla youtube seyret genc benim 6yasindaki oglum seyrediyor mesela

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya kardesim ilk hakaret eden sensin bana fbli imasi yaptin ilk mesajda
sana saygi duyamam bu saatden sonra

beni bilen bilir bu forumda
gsliligimi sorgulayacak adamin yasina basina bakmam

git öteye seninle ugrasamam

oglunada cok guzel bir gelecek diliyorum

iyi forumlar

Bu maicon bu kadar iyi mi yav cidden ?
Kimse tanımıyor çoğu kişi sallıyor bence.

Benim için tamamen kapalı kutu desem yalan olmaz. 2 maçını izlemiştim 2-3 sene önce Bayerne karşı CL de oynamışlardı Porto ile. Ilk maç iyi rövanş maçında berbattı adam.

sent via GSC

Maicon abartıldığı kadar iyi stoper değil dua edelimde kariyerinin en iyi dönemini bizde geçirsin

Sinan gümüş forvet olmalı. Burak yılmazdan daha iyi olur adapte olursa o bölgeye idaasında bulunayım.

Bu kadar mutluluk yeter. Bir an once transferlerin rakamlari aciklansada sovmeye baslasak.

Lugano puşttu abi. Melo yapacağını göstere göstere yapıyor. Lugano'nun Emre Aşık'a yaptığı büyük şerefsizlikti.

pust must ama iyi topcuydu ya.sak :D
bizde olsa melodaki gibi tapardik

ben severim cirkef topculari

2 senedir kari kilikli topculardan biktim takimda

gözüm gönlüm p.c futbolcu ariyor aussie boy :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt