Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akhisar ve Alanya maçları Sneijdersiz de kazanırdık
TS: 0 gol ve 0 assist
Beşiktaş: 0 gol ve 0 assist
Fb: 0 gol ve 0 assist
3x Başak: 0 gol ve 1 assist
Acı gerçek
Tudor'un çok istediği gary( tudor aldırmadı ama önceden istediği bir oyuncuydu) den ne gibi bir vizyonu olduğunu görüyoruz.
Sürün yağlı surat!
Kimse tanımıyor çoğu kişi sallıyor bence.
Benim için tamamen kapalı kutu desem yalan olmaz. 2 maçını izlemiştim 2-3 sene önce Bayerne karşı CL de oynamışlardı Porto ile. Ilk maç iyi rövanş maçında berbattı adam.
sent via GSC
gomis, saha içinde olcukça hırslı ve inatçıdır
Benim için tamamen kapalı kutu desem yalan olmaz. 2 maçını izlemiştim 2-3 sene önce Bayerne karşı CL de oynamışlardı Porto ile. Ilk maç iyi rövanş maçında berbattı adam.
sent via GSC
Lemina ve Konoplyanka gelirse kadro bu olur büyük ihtimalle
Lemina-Selçuk
Kono-Wes-Belhanda
Gomis
Red Report @RedReport_ 12 dk.12 dakika önceDaha fazla
Galatasaray Yönetimi, Konoplyanka ve orta sahaya Lemina'yı alıp orta saha transferini kapamak istiyor.(beIN Sports)
Galatasaray Yönetimi, Konoplyanka ve orta sahaya Lemina'yı alıp orta saha transferini kapamak istiyor.(beIN Sports)
orta saha transferini kapamak istiyor diyorSağ bekte ben oynarım artık.
sent via GSC
Bu kadar abartmayalım renktaş.
sent via GSC
........![]()
Dembele buraya gelmezdi ilgilendik diye gelecek demek değil yoksa 100 tane adam ilgileniyoruz para ver sende adam gelmek istemiyorsa getiremezsin.Misal;Geçen sezon 3 milyon imza parasına dembele vardı
Ayrıca bonservisi 5 olacak diye bi şart yok
Gider belhandaya verdiğin 9-10 milyon ile çok kral oyuncu alırsın.
Sürün yağlı surat!