Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lobi dersin okey de maaş ile alakası yok yani oynamasının bu itoğlu itin nasıl bi çevresi varsa zerre eleştirilmiyor. çare abdullah avcı
Yok zaten ana sebep lobi,sadece para olsa bir şekilde gönderilir. Bkz.Burak Yılmaz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lobi dersin okey de maaş ile alakası yok yani oynamasının bu itoğlu itin nasıl bi çevresi varsa zerre eleştirilmiyor. çare abdullah avcı

Bunun sebebi ifb basini.

Bu herifler oyle kamuoyu olusturuyorlar ki Melo giderken bile buradakilerin yarisi Melo gibi bir yigidin gidisi ardindan iyi oldu diyebiliyor.

Ama o ifb basini umutu, sabriyi, selcugu, buragi, semihi tek satir elestirmezken en kotu sezonunda lig asist kralini gondermek icin hergun hakkinda yazi yaziyor serefsizler.

Selcuk oynarsa takimin el freni olur yine ve kimi alirsan al en fazla 3. Olursun!!

Hayırlı nöbetler Katarlı Carlos geldi mi

Futbolda isimlere takılırsan yanılma payın yüksek maicon üst düzey bir stoper değil bence öyle şurda oynayıp burada kaptanlık yapmakla iş bitmiyor sabride yıllarca bizde oynadı kaptanımızdı ya da selçuk inan ama durumları ortada semih kaya mesela 3 sene önce intere transferi konuşuluyordu maicon son iki yılda oynadığı maçlara bi açıp bakın sonra ahkam kesersiniz

Transferde ders aldık diyen yönetim yine aynı hataları tekrarlıyor. Gomis, Belhanda, Maicon, Corchia, Vanqeuir bu beş oyuncu yerine Bony, Imbula, Acerbi üçlüsü daha fazla fayda sağlar.

Pasalic-Selçuk mu düşünüyor acaba yönetim büyük hata olur Pasalic DOS mevkisi için gelmesin Selçuğu kesmeye gelsin geliyorsa.

Maicon ve cris karşılaştırmasına katılmıyorum, maicon cris'in 27 yasındaki hali olsa yeter zaten. Ama aradığımız lider özellikli stoper kesinlikle degil, yine de diğer transferlere nazaran en iyisi.

Gomis-umut bulut arasında top kontrolü ve pas dağıtımı konusunda kıyaslamayı ben yaptım. Kişileri değil özelliklerini kıyasladım yani futbol profesörü arkadaşlar. Ve arkasındayım, acın izleyin, gomis'in top kontrolü ve pas dağıtımı sıfırın altında, ceza sahasında umut'tan iyi cünkü beyni var ve topu kaleye gönderebiliyor. Tekrarlıyorum, gomis fransada 20 gol atmıs olabilir, lakin bizim orta açan oyuncu sayısı 0 olan kadromuzda 5. Haftada yuhlanma ihtimali yüksek. Bize daha yumusak, hareketli bir forvet tipi lazımdı. Ama stajyer hoca ve otelci baskan ile bu kadar malesef

Yapma bu linteki adamin top kontrolu ile umut bulutu karsilastirma!!

YouTube

Ben bizim sorunumuzun gol atma olduguna inanmiyorum. Gecen sene poldi sakat ve formsuzdu. Bir onceki yila oranla pek bisey yapmadi. Japonyaya transfer de olunca topa hic ayagini sokmadi.

Gomis gecen seneki poldiden cok fazla is gorecektir.

Kanat toplari demisler. Yapmayin. Sneijder kalir bir de belhanda gelirse Gomisi kac topla bulustururlar farkindamisiniz ? Bir de bekler alinacak.

Bizim yine gol atma problemimiz olmaz.

Ama biz 50 gol yedik gecen sene.

Onu engellemek icin Selcuk gibi golge mudafa yapan bir vitaminsizin, de jong gibi bir bitigin, Tolga gibi muzmin bir sakatin, Semih gibi bir beceriksiz, vitaminsizin, serdar gibi bir muzmin sakatin, balta gibi bir pilsizin yerlerine kimleri alacaksin??

Iste bunlar yerine alinacaklar GS in ligdeki konumunu belirleyecek. Yoksa Gomis vs degil.

Tabi dursun cibiliyetsizi varken de o kritik yerlere ya adam alinmayacak ya da komisyon karsiligi en bitik adamlar alinacaktir yine ! :(

Yapma bu linteki adamin top kontrolu ile umut bulutu karsilastirma!!

YouTube

Ben bizim sorunumuzun gol atma olduguna inanmiyorum. Gecen sene poldi sakat ve formsuzdu. Bir onceki yila oranla pek bisey yapmadi. Japonyaya transfer de olunca topa hic ayagini sokmadi.

Gomis gecen seneki poldiden cok fazla is gorecektir.

Kanat toplari demisler. Yapmayin. Sneijder kalir bir de belhanda gelirse Gomisi kac topla bulustururlar farkindamisiniz ? Bir de bekler alinacak.

Bizim yine gol atma problemimiz olmaz.

Ama biz 50 gol yedik gecen sene.

Onu engellemek icin Selcuk gibi golge mudafa yapan bir vitaminsizin, de jong gibi bir bitigin, Tolga gibi muzmin bir sakatin, Semih gibi bir beceriksiz, vitaminsizin, serdar gibi bir muzmin sakatin, balta gibi bir pilsizin yerlerine kimleri alacaksin??

Iste bunlar yerine alinacaklar GS in ligdeki konumunu belirleyecek. Yoksa Gomis vs degil.

Tabi dursun cibiliyetsizi varken de o kritik yerlere ya adam alinmayacak ya da komisyon karsiligi en bitik adamlar alinacaktir yine ! :(
Gomis canavar gibi adam dursuna bile cok fazla

Cenk-->Malaga haberlerine hiç inanmıyorum giderse aşırı şaşıracağım :D

Bir ay gecti bir transfer dahi yok henuz, saka gibi :D
Hala ve hala su köpek Dursuna inananlar var

Ayrica Gimis, Belhanda ve Maicon eksiklerimizi gideren transferler degil henüz.

Berbat bir kadrodan transfer olan iyi oyuncularimizin (Bruma, Podolski, Chedjou) yerine alinan isimler.

Galatasaray´in asil ihtiyaclari belli zaten. Oralara kaliteli isimler almadan "transfer yaptik" demesinler.

Sag ve sol bek, Maicon disinda bir stoper, orta saha, kanat almadan hicbir sekilde düzelme olmaz.

Arkadaslar öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki premier lige, la liga'ya oyuncu getiriyoruz. Stsl ya. Iyi, is yapabilecek, 25 26 yaslarinda profesyonellige erismis bir futbolcu burayi tercih etmez zaten. Hadi etti, bonservisi veremessin hadi verildi bu sefer de "bu cok para yaaawwww" denilir. Büyük bir lige oyuncu getirmiyoruz. Aatiflarin gol kralı olduğu, volkan şenlerin fark yarattiği, kubilay kanatsizkuşlarin olduğu, yalçin ayhanlarin kule olduğu bir lig burasi. Ve adi gecen oyuncular gomis,belhanda,maicon,pasalic,corchia... ve bunlari ligde 6. Ve 4. Olduğumuz ard arda 2 sezondan sonra aliyoruz ŞL'de olmamamiza rağmen. Bunlar gelecek arkadaslar, falcao gelmeyecek kante gelmeyecek veya olabilitesi varmış gibi gözüken jovetic'ler falan da gelmez niye gelsin ki? Hiçbir adam akıllı rakamlar veren talipleri olmayan Belhanda,Gomis, Clichy için bile aylardır ikna etmek için uğraşıyoruz. Ülkenin halide ortada, daha gecen sene teror var diye sosalar, gomezler gitti ülkeden. Neyi istiyoruz daha anlamiyorum şu ortamda gelen oyuncular büyük oyuncular cidden. Ligde ilk 3'e giremeyen inanilmaz düşüşte olan takim ve emeklilik sozlesmeleirnin yapıldığı, dışardan yönetici kadrosu aptal gözüken(icerde de böyle), kalitesiz bir lige iş yapabilecek o hayallerdeki futbolculari ikna etmek zor artık. Gerçekçi olalım.

Chelsea, Alex Sandro için 61 milyon pound'u gözden çıkardı. Sandro, transfer gerçekleşirse tarihin en pahalı savunma oyuncusu olacak (Times)

Conte hocam transferden anlıyor

Aldım duyuma göre Corchia ve Pasalic bitti. H.O.
Imbula için uğraşılıyor. Fernando alternatif olarak tutuluyor.

Arif Ajans Haberi (AAH)

Son düzenleme:
Ayrica Gimis, Belhanda ve Maicon eksiklerimizi gideren transferler degil henüz.

Berbat bir kadrodan transfer olan iyi oyuncularimizin (Bruma, Podolski, Chedjou) yerine alinan isimler.

Galatasaray´in asil ihtiyaclari belli zaten. Oralara kaliteli isimler almadan "transfer yaptik" demesinler.

Sag ve sol bek, Maicon disinda bir stoper, orta saha, kanat almadan hicbir sekilde düzelme olmaz.
Yahu yapmayin Allahaskina,Bruma tamam da chedjiu ile.Podolskinin ne katkisi oldu oyuna gecen sene

Gomis
Belhanda
Maicon

Net iyi transfer ve adamlar.
Gomis Umut yapan var.... Umut Ligue A da ortalama 20 Gol atsın bakalım her sene büyük bir takım da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt