Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis
Belhanda
Maicon
Lemina
Konoplyanka

Bunlarin yanina Sneijder'i de ekle

Ligin icinden gecmemiz lazim
eger bütün bunlar olursa.sagbeki,solbeki,kanadı,ortasahası...kimse kusra bakmasın,benim gözüm uefa kupasında...hele bruma gibi birini bulursak ve tudor takımı fişek haline getirirse hiçte uzakta degil uefa kupası.

Garry konusunda çok olumsuz değilim hatta bu sene kalmalı eğer ki iyi bir kamp dönemi geçirirse sonrasın da fırtınalar estirebilir o potansiyeli var bir de duvar pası ve pas alışverişlerini çok seviyor belhanda ve gomis varken onun da performansı tavan yapar :oley:

yasin daha yararlı . en nihayetinde ikiside anadolu topçusu

Sag bek: Corchia
Sol bek: Asamoah
Önlibero: Lemina veya Imbula
Sol kanat: Konoplyanka
+ forvet icin scout transferi

Nasil olur ama :D

71%2Br1gAwsZL._SX466_.jpg

Yillik 2 mi verirler 3 mu, bonservis icin 6 mi 7 mi, bu saatten sonra fazla takmiyorum

2 yildir rezil futbol izliyoruz, 2 yildir sabrediyoruz, artik iyi bir takim, iyi bir oyun ve iyi oyuncular izlemek istiyorum

Roma want PSV left-back Jetro Willems. PSV want €6-8 million. Clubs from England, and France interested as well as Galatasaray. (Telegraaf)

Galatasaray,PSV Eindhoven'da forma giyen sol bek Jetro Willems ile ilgileniyor.(Telegraaf)

bf0f3902221085e8f198f73de8db2139.jpg

Beyler bakarsanız Asamoah kariyeri boyunca 17 kere sol bek oynamış Tudor'da 3'lü defans oynatmiycam demişti bence Asamoah'i 4-3-3 gibi bir sistemde sol orta saha yada 4-2-3-1 gibi bir sistemde 8 numara olarak oynatır gibime geliyor boşu boşuna sol bek olarak düsünmeyin bence sol kanat için tek ihtimal var oda 3-5-2 ama onuda kullanmayacağını kendisi açıkladı.

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bf0f3902221085e8f198f73de8db2139.jpg

Beyler bakarsanız Asamoah kariyeri boyunca 17 kere sol bek oynamış Tudor'da 3'lü defans oynatmiycam demişti bence Asamoah'i 4-3-3 gibi bir sistemde sol orta saha yada 4-2-3-1 gibi bir sistemde 8 numara olarak oynatır gibime geliyor boşu boşuna sol bek olarak düsünmeyin bence sol kanat için tek ihtimal var oda 3-5-2 ama onuda kullanmayacağını kendisi açıkladı.

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aynen rengim asamoah gelirse ya sol kanat oynar yada sol iç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt