Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Come to Galatasaray'' halkını Lemina'nın sosyal medya hesaplarına davet ediyorum.

Stoke City, neden Imbula'dan faydalanmak istemiyor ?

büyük hedefleri olan bir takım degil zaten bizim genclerbirligi ayarında cogu zaman ilk 10a bile giremiyorlar

birde baslarındaki ingilizmi galliimidir nedir herif tam ırkçı ortasahada 2 sıgırı oynatıyor epl de özellikle ada dan hocalar genelde bizim hamza gibi ırkçı oluyorlar

imbulayı alamayız gibime geliyor.
vanquieror
lemina
asamoah

bıunlardan 1 veya 2 tanesini alırlar.
bence asamoah en kolayı.

Vainquer için örümcek diyebilir miyiz?Top kapma istatistikleri muhteşem duruyor
DDWe45IXcAA7mHR.jpg

Bu istatistik aldatıcı. Selçuk'u koy oraya, başarılı pas sayısı daha fazla çıkar. fakat nasıl paslar olduğunu hepimiz biliyoruz.

İçlerinde öne doğru oynayan, en cesur ve teknik adam Lemina. O adamı almamız lazım.

Galatasaray, Vainqueur ile her konuda anlaştı. Kulübü ile de ufak pürüzler kaldı. (beIN SPORTS)

Bu istatistik aldatıcı. Selçuk'u koy oraya, başarılı pas sayısı daha fazla çıkar. fakat nasıl paslar olduğunu hepimiz biliyoruz.

İçlerinde öne doğru oynayan, en cesur ve teknik adam Lemina. O adamı almamız lazım.

Bizimkiler tek orta saha alırsalar Selçuk - Lemina ile fena koyarlar bize.

Lemina, Konoplyanka ve iyi bi sağ bek gelirse harbiden müthiş kadromuz olacak ama Tudor hala soru işareti

vainqueur bence cepte .bunlar 2 ortasaha alacaksa biri o gibi.ama lemina ve asamoahı zorluyolar çok net.acerbide de zorladılar.

Galatasaray, Kwadwo Asamoah için Juventus'a teklifini iletti. [Sky Italy]

şu krakerboyun dediği doğru ise yani juve bize kiraya veriyosa leminayıi,lemina para ile ikna olur.

Şu transferi söz konusu olan ve transfer edilen isimlerin tamamı arasında beni en sevindiren isim Maicon oldu.
Bir de gelirse Lemina olur.

Gelenler: Gomis,Belhanda,Maicon,Tete,Lemina,Konoplyanka,Clichy ve Vainqueur

Gidenler: Semih,selcuk,Sneijder,cavanda,de jong,hakan,balta,Tarik ve diger cöpler

Güzel bir revizyon olur bana göre

8. Oldugumuz sezondan sonra ilk 11'i tamamen degistik,2 sezondur husran yasayan bir takim icin ayni revizyon sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt