- 10 Nisan 2013
- 58.829
- 42.078
- 3.943
S.a
Maicon da aksam geliyormus, sakin gomis'de oldugu gibi maicon'a da sert yapmayin adam birisine tekme tokat dalmasin aman aman
Gomis'de noldu? İzlemedim geldiğinde.
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S.a
Maicon da aksam geliyormus, sakin gomis'de oldugu gibi maicon'a da sert yapmayin adam birisine tekme tokat dalmasin aman aman
Rihanna yi adam bilirdim yazık milletin hac paralarını cukkalıyor
Rihanna Finds Love In Saudi Toyota Heir Hassan Jameel, Who Is Worth $1.5billion
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
O yüzden ne kadar cok transfer kamp dönemine yetisirse o kadar iyi olacak.Yanlız bu kadar ilk 11 oyuncusundan sonra takımın ritm bulması uzun sürecektir sabırlı olmak lazım özellikle ilk haftalar.
-Tapatalk-
Gözlügünü yürütmüslerGomis'de noldu? İzlemedim geldiğinde.
-Tapatalk-
Ingvartsenbunlara ekstra genç bir forvet oyuncusu eklenmesi lazım eren ve gomisle 3 kulvarda yürüyemeyiz

Drogba'dan daha fazla kişi karşıladı. Yanağından şapur şupur öptüler, sıkıştırdılar, ray ban gözlüğünü çalıp internetten 1900 Tl'ye satışa çıkardılarGomis'de noldu? İzlemedim geldiğinde.
-Tapatalk-
Selman Öztürk @SelmanOztrk
Yaklaşık 10 dakika önce Tudor telefonda Lemina ile görüştü. Kendisini çok istediğini ve kararını bunu düşünerek vermesi gerektiğini söyledi.
kilo almak bir kadına bu kadarmı yakışır ya
Bu gecen sene Forumda Diarra transferi ile ilgili yazan gazeteci degil mi?Selman Öztürk @SelmanOztrk
Yaklaşık 10 dakika önce Tudor telefonda Lemina ile görüştü. Kendisini çok istediğini ve kararını bunu düşünerek vermesi gerektiğini söyledi.
gelsin vankör böyle topcu lazim bize
-------------------muslera----------------------------
corchia------maicon---serdar(ahmet)-----linnes
--------------------vankör--------------------------
--------asamoah(lemina)----belhanda---------
sinan----------------------------------konop
-------------------gomis-----------------------
böyle olursa kadro bambaska modern bi takim oluruz
-Tapatalk-
Dana gibi olmus
Selman Öztürk @SelmanOztrk