Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla uzatmaya gerek yok

Herkesin futbol görüsü farkli,bana göre beli dönmeyen Sneijder ve selcuk gibi orta sahalara günümüz futbolda yer yok

Ben herkesin yorumuna saygi duyuyorum,siz Sneijder severlerde seve seve elestiriye saygi duymak zorundasiniz

Saygı duyuyoruz ama burada %64 oy alan Sneijder'e karşı saygı duymayıp karalama yapan sensin :D.

Giannelli Imbula gelsin dertler bitsin..

DDft5gSXcAA_gz-.jpg

İlk 11'i yazalım..

---------------- Muslera -------------
Boş ----- Maicon --- Boş ----- Boş
---------- Boş ---------- Boş --------
--- Boş --- Sneijder --- Belhanda--
--------------- Gomis ----------------

Çok iyi :red:

Bu salaklar Sino'yu da gönderecek bir de..

Bu tabloya iyi bakın GSC.

Sneijder postalanıp

Yasin - Belhanda - Rodrigues
---------- Gomis ----------------

yapılabilir.

Ne kadar kaliteli futbolcu olursa o kadar iyi olur isterse yedek kalsın.

4.2 muazzam para
Çok iyi oynaması lazım bu tabi tek başına yapılabileceği birşey değil
Imza parası olmasa muazzam işmiş
Bu adamın son durağı burası

Montpellier'de oyun Belhanda üzerinden akıyordu ama Favre öyle bir oyun oynatıyor ki merkez 3lü , bek oyunculari ve forvetler üzerinden dönüyor oyun. Belhanda'nin ordaki 3 gol 7 asistini kafadan 2 ile çarpsak 6 gol 14 asist eder ligimize bakarak diyorum yasinin bile attiklari ortada sonuçta. 10 asisti rahatlikla geçer. Verilen görev neyse yerine getirir.

Sneijderin yerıne james rodriguezi isteyen gördum burda o yüzden fazla kaale almamak gerek onları hakan d hastaligi sonucta

Galatasaray, Konoplyanka'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için Schalke ile temaslara başladı. Tudor, transferde ısrarcı. (beIN SPORTS)

Konoooooooo

Bu oyuncularin en önemli özelliği takım genel olarak iyiyken en iyisi olabilmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt