Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem Gomis hem Jovetic'i alabilsek SuperLig'in en iyi forvet hatti bizim elimizde olur bir anda. Pek ihtimal vermiyorum ama.

Favre hocam aldır şu Belhandanın bonservisini de kurtar bizi bu kazıktan.

sent via GSC

evet düşündüğüm gibi ihtiyar şişko portakalı tekmukleyip 4-3-1-2 sistemiyle oynama planı var hocanın.belhanda nin onunde gomis jovetic.heyecan verici....

Gomis, eren gibi futbolcuların başarılı olması için kanat oyuncuları ve beklerin sürekli orta açması gerekir. Eren aslında iyi futbolcu ama geçen sene adama orta açmadık. Bjk de olsaydı 25 golden aşağı atmazdı. Şimdi Gomis geliyor ama bizim bu adama uygun kaliteli orta açacak adam lazım. Lens transferi en çok da bu yüzden önemli.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çaycı Hüseyin bıyıkları mı kesmiş lan

27fad37609032bec902bac0073d6b7d3.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

muslera
corchia serdar maicon linnes
vainqueir
selçuk pasalic
belhanda
gomis jovetic

harika lan hayal mayal olsada. dar alan oynarız oyun sıkıştığı zaman kanat oyununa döneriz.​

Ertan Süzgün @ertansuzgun

Danilo Moreno Asprilla.

Seneye boşa çıkıyor. 4 büyüklere koy oynar. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.

YouTube

Bu deli oglan nebicim calimlar atiyor lan oyle

Jovetic ile anlaşırsak Belhanda iptal edilir. Sanki Belhanda yemmiş gibi geliyor. Bir anda vazgeçilse keşke

Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat/Maskara (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni

Son düzenleme:
Adana Demirspor'un yeni transferi Adil Demirbağ: Geçtiğimiz yıl Atletico Madrid beni çok istemişti ama kulübüm Bucaspor beni bırakmamıştı.

Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni

Seni öldürmek die bi şe yok renkdaş ama nedense benımde ıcımde ole bı his var bitane cok degısık ve cok unlu bırı patlatılabılır ama bu transferden sora eksik kalıcak bazı yerlerde olabılır sonucta ''Alın size bunu getırdık '' falan hıkayelerı olucak ınsallah o ısım orta sahanın ortası ıcındır...

Seni öldürmek die bi şe yok renkdaş ama nedense benımde ıcımde ole bı his var bitane cok degısık ve cok unlu bırı patlatılabılır ama bu transferden sora eksik kalıcak bazı yerlerde olabılır sonucta ''Alın size bunu getırdık '' falan hıkayelerı olucak ınsallah o ısım orta sahanın ortası ıcındır...

Renkdas bu duyum gercek ise eger beni Gomis'in henüz bitmemesi tedirgin ediyor

Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat/Maskara (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni

Kenan Ünal

arkadaşı arayıp teyit edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt