- 16 Haziran 2010
- 191.326
- 134.233
- 6.478
Hem Gomis hem Jovetic'i alabilsek SuperLig'in en iyi forvet hatti bizim elimizde olur bir anda. Pek ihtimal vermiyorum ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen dediysen hayırlı olsun kardeşimJovetiiiiiiiiiiiic
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Wesley Sneijder'in 29 Haziran'a kadar izin yapma isteğini geri çevirmedi.
![]()
Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni
Seni öldürmek die bi şe yok renkdaş ama nedense benımde ıcımde ole bı his var bitane cok degısık ve cok unlu bırı patlatılabılır ama bu transferden sora eksik kalıcak bazı yerlerde olabılır sonucta ''Alın size bunu getırdık '' falan hıkayelerı olucak ınsallah o ısım orta sahanın ortası ıcındır...
Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat/Maskara (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni