Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
sneijderin gitmesini istiyorsun yani kononun gelmesini isteyerek ?Konoplyanka,Lemina,tete ve clichy gelsin yeterli
Cok sey istiyoruz evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijderin gitmesini istiyorsun yani kononun gelmesini isteyerek ?Konoplyanka,Lemina,tete ve clichy gelsin yeterli
Cok sey istiyoruz evet
sneijderin gitmesini istiyorsun yani kononun gelmesini isteyerek ?
Cüneyt Tanman anlasmıstı o adamla ya çok istiyodu
Ama futbol cahili Hamzaya takıldı
3-4 m € imza parası hiçbişeydi o dönem için Konoplyanka gibi bir oyuncu için
ne günlerdi be 5iqli ekipYalniz Tanman da gerizekalinin teki. Kendisi Maxi Perreira Sabri'den iyi degil bence diyen bir adam sonucta.
Sneijder parayı takmaz ya kulübün menfaatleri doğrultusunda bi karar alır kendisinden gitmesi istenirse. Ben Sneijder'in öyle parami alayim istenmeyen adam olarak 1 yil kalayım diyeceğini sanmam. Karakterli birisi bence
Ben onu övmüyorum adam sonuçta iyi bir oyuncu kazandıracaktı bundan bahsediyorumYalniz Tanman da gerizekalinin teki. Kendisi Maxi Perreira Sabri'den iyi degil bence diyen bir adam sonucta.
Son zamanlarda on numara yorumlar yapıyorsun onurSelcuk veya Sneijder oynarsa TSL icin sikinti yok. Ikisi ayni anda sahada oldugunda sikinti basliyor. Selcugun o uyuz oyun tarzi Tolga gibi kazmayi bile iyi gosteriyor.
dünya kupası var,gitmez.kendini göstermek isteyecek.en uygun ortam bizde.
Aziz Yildirima iyi laf sokup gecirmisti Belhandanin fbye transfer sürecinde.Montpellier başkanı Louis Nicollin, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. https://twitter.com/tribundergi/status/880470991666913281/photo/1
Belhanda :'(
Ben onu övmüyorum adam sonuçta iyi bir oyuncu kazandıracaktı bundan bahsediyorum![]()
Tudor'un sisteminde yeri yoksa eğer gider bakalim haftaya netlesirdünya kupası var,gitmez.kendini göstermek isteyecek.en uygun ortam bizde.
Tudor'un sisteminde yeri yoksa eğer gider bakalim haftaya netlesir