Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9f6801c0e8dc321f0e5a912294ee6c2c.jpg

Ikisini de sevmiyorum ama illa birini secmem gerekse Adnan Öztürk derim.

Onun icin de süphelerim var ama insan Dursun'u gördükten sonra kimi görse ona sarilir.

Ben de böyle düşünürsüm ama artık zor dönemde bırakıp kaçan veya korkup aday olamayan adamlar yerine Dursun ile 5. bitirelim noktasına geldim. Resmen hazıra konmaya hazırlanıyor Öztürk.

İnşallah yeni bir yüz çıkar da aday olur.

Maicon nerdeee

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konop gelecekti hani, menejeri açıklama yapmış Türkiye ye sıcak bakmıyor diye. Ulan sevinmiştim bir de

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
açıklama nerde...Galatasarayla anlaştı dedi nevzat, ali naci de sıcak bakıyo dedi teklife.

Ben de böyle düşünürsüm ama artık zor dönemde bırakıp kaçan veya korkup aday olamayan adamlar yerine Dursun ile 5. bitirelim noktasına geldim. Resmen hazıra konmaya hazırlanıyor Öztürk.

İnşallah yeni bir yüz çıkar da aday olur.

Adnan Öztürk olayinda birseyler de döndü bir gün elbet kokusu cikar. Korktu mu yoksa korkutuldu mu bilemiyorum.

Halbuki o kadar iyi ve siki hazirlandim falan diye anlatiyordu hep.

tudor iki orta saha istemişti vainq ve leminayı kiralarız on numara olur ılerıde belhanda konop sneijder gomis tamamdır

Adnan Öztürk olayinda birseyler de döndü bir gün elbet kokusu cikar. Korktu mu yoksa korkutuldu mu bilemiyorum.

Halbuki o kadar iyi ve siki hazirlandim falan diye anlatiyordu hep.

Öztürk bu bizim derinler denen tayfanın çok tuttuğu bir adam. Hep böyle bir görüntü verdi. Onalr şimdi girme enkaz üzerine kalabilir demiş olabilir. Benim aklıma ilk gelen ve mantıklı bulduğum şey bu. Aksi takdirde o günden bu güne değişen bir şey yok.

Öztürk bu bizim derinler denen tayfanın çok tuttuğu bir adam. Hep böyle bir görüntü verdi. Onalr şimdi girme enkaz üzerine kalabilir demiş olabilir. Benim aklıma ilk gelen ve mantıklı bulduğum şey bu. Aksi takdirde o günden bu güne değişen bir şey yok.

Olabilir gercekten. Biktim ya su liseden de dedelerden de derin Galatasaray dan da.

Düssünler abi yakamizdan Galatasarayi cani gönülden seven adamlar yönetsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt