Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer milli formayı satan bu mafya bozuntusu Galatasaraya geri dönerse ben sadece Galatasarayı değil futbolu bırakırım. Gitsin komik teklif vermeyen takımlarda oynasın haysiyetsiz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Fenere gider de umarım şu ardacılar da karakterini görür

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nabiz yokladilar

Sneijder'i bu haliyle hic kimse almaz

Istanbulda krallar gibi yasayan,taraftarin büyük bir bölümü tarafindan Galatasaray'dan üstün görülen bir oyuncu kolay kolay ayrilmaz

Banane isyanından yanında durmasından. Selçuk ne ? Sözde futbolcu. Top oynayabiliyor mu ? Hayır. Defolup gidecek o halde

sözleşmesi bitince gidecektir. kılını kıpırdatmaz beyzade elinde mis gibi sözleşme varken.

atıp tutması kolay da iş realiteye gelince yollayamıyorsun maalesef alıcısı olmayınca. sözleşmesini fesh edersen de olcan gibi senelik parasını oynatmadan veriyorsun.yoluyor seni babasını tanımaksızın.
bu tip sözleşmeleri yapanlar için kişisel sorumluluk prensibi çok önemli, ama hiç bir zaman gündeme getirilmiyor TFF tarafından.

Sneijder'in gitmesini istemem ama abartmanında manası yok. Bu takımdan kimler gitmedi ki. Hagi,Popescu,Jardel,Baroş,Lincoln,Drogba vs.

İlhan Parlak: Yabancı sevdası var ülkemizde. Biz geçen sene Gaziantepspor'da 20-22 tane yabancı oyuncuyla oynamışız. Ne oldu, küme düştük..
İlhan Parlak: Herkes Emenike gibi patlama yapacak yabancı oyuncu peşinde. Ancak herkes Emenike olamıyor.

ovv olayi cok iyi cözmüs

Antudakileri kıyas alanlar Josef gelince saçmalıklarınıda okusunlar burda bile vardı SS'leri.Sneijder-Persie büyük futbolcular halada öyleler ama Talisca-Aboubakar-Oğuzhanı olan şampiyon oldu mesela bunu düşünün herşey isimle bitmiyor takım olacaksın mücadele edeceksin yıldız olmasa bile savaşan oyuncu bulacaksın ve bir sistemin olacak Tudor bunu yapabilecekse Muslera hariç kim gitse bişey demem sadece kuracağı takımı ne yapacağını bekleyeceğim ben yadırgamıyorum

Seni buradan götürmek için kalkacak uçağın motorunu s.kerim

Bu saatten sonra eğer Sneijder adamsa kampa zamanında gelir, kilosunu verir, profesyonelce işini yapar ve efsane bir sezon yaşatır bu kulübe. Çok kötü geçen iki sezonun ardından bu taraftar hala bu kadar teveccüh gösteriyorsa bunu yapması lazım.

Umarım tatilini uzatma adına ayak oyunları yapmıyordur çünkü bu taraftar bunu hak etmiyor...

O kadar halt yedi bu Dursun kimse bisey demedi
Sneijder bunun yüzünden giderse bu Dursunun sonu olur...
Ben bile sokakta görsem tekme tokat dalarim...

sözleşmesi bitince gidecektir. kılını kıpırdatmaz beyzade elinde mis gibi sözleşme varken.

atıp tutması kolay da iş realiteye gelince yollayamıyorsun maalesef alıcısı olmayınca. sözleşmesini fesh edersen de olcan gibi senelik parasını oynatmadan veriyorsun.yoluyor seni babasını tanımaksızın.
bu tip sözleşmeleri yapanlar için kişisel sorumluluk prensibi çok önemli, ama hiç bir zaman gündeme getirilmiyor TFF tarafından.

Onun sözleşmesini 2019a kadar uzatan müptezeller sağolsun

Sneijder sosyal medyadan ''Tüm Galatasaraylıları meydanlara davet ediyorum'' dese yapmayacak Galatasaray sevdalısı yok!

Aga bütün takım bok gibiydi geçen sene. Sneijder bu seneki kurulan takımda iş yapmaz diyorsan okey ama etrafını iyi kurarsan Sneijder müthiş iş yapar. Bunu Sneijder gitsin diyen adam olarak söylüyorum. Sneijder'in Selçuk sıfatsızından önce ve Tudor gibi vasıfsız bi tip tarafından gönderilmesine ben gıcık oldum. Gitsin diyordum ama fikrim değişti. Adam resmen takımı Selçuk'un üzerine kuracak. Sneijder'i gönderip üstüne bi ton para verip ondan kötüsünü alıyoruz.
Selçuk konusunda hata ünal Aysal'da

Sözleşmesi devam eden adama uzun süreli kontrat uzatıp zam verdi bide

Maç başılarla 4 m € alan bir oyuncunun yedek kalmasını yönetimler istemez

Selçuk'u kimse de almaz elde kaldı o 2019 yılına kadar malesef.

Ali Naci nevzat vs bunlar yerli oyuncu yalakaları Tudor'un Selçuk'u beğendiğini sanmıyorum ama oynatırsa da mecbur cidden bir çıkış yolu gözükmüyor Selçuk konusunda.

Valla ben takımda değişim istiyorum Selçuk ve Sneijder yerine dinamik kaliteli adamlar alsak oynadığımız futbol olumlu anlamda çok değişir bana göre.

Bide Bruma'da aynı takımda oynadı ama çok iyi oynadı takımı sırtladı ee o da aynı oyuncularla oynadı sonuçta

Sneijder'in etrafına takım kurup çok iyi performans bekleme konusunu 2 sene falan önce yapmalıydık bence geç kaldık o konuda...

33 yaşına girecek fizik olarak düşüş yaşayacak ben onun performansında olumlu bir değişiklik beklemiyorum bundan sonra.

Son düzenleme:
nedir bu sneijder meselesi ?
adam düsüste gecen sezon bile asist yapmasina ragmen silik bir görüntü sergiledi.
yani artik eski gücü yok, eskiden sutlar fisek gibi giderdi kaleye, artik topa vurmaya gücü bile yok.
2 yarilarda gezinyor resmen, tudor kosan takim istiyor haksizda degil.
hizmetleri icin tesekkür etmek lazim artik, birde ufaktan bir bonserviz kazandirsa daha ne.

Peki kosan takim selcukla mi olacak? Geri pas uzmani!!

Hakan Balta da, Slovakya kampına götürülmeyecek. (Fanatik)

Şu bir gerçek arkadaşlar sneijderin kalitesini tartışacak değiliz ama o gitmek istemezse takımdan kimse gönderemez gitmek istiyorsa da kal diye Yalvaracak değiliz yılda 5.6m alan bir oyuncunun bu ligde 15 tane asit yapmasını abartmaYalım skora katkı yapsın diye alıyor o paraları ve hangi maçlarda asit yaptığı ortada kabul edelim ki o eski formunda değil eğer kalıp eskisi gibi sadece futbola kafa yorup Savaşacaksa kimsenin şikayeti olmaz

Çok tilt oldum şu an ya takımda ne kadar işe yaramaz adam varken, Göztepe'nin bile almaya tenezzül etmeyeceği adamlar hala bu takımdan milyon eurolar kazanırken kimseye dert olmuyor şu adamı harcıyorlar inanılacak iş değil. Dursun ben senin tipine tüküreyim zaten bozuk saat misali para dağıtarak da olsa 2 doğru iş yaptın hemen hepsinin içine edecek bir hamle yaparak özüne dönüyorsun. Ulan her şeyi geç takımda Eray denen bir kımıl var, ayakta durmayı beceremeyen bir Semih var, futbolu unutmuş bir Jong var, kendi takımından çok rakiplere asist yapan bir Selçuk var, bunlardan kurtuldun da mı sıra Sneijder'e geldi?

Slovakya kampına katılması gerekenler; MUSLERA, MAİCON, SNEİJDER, BELHANDA, GOMİS!

Bu arada istenilen adamlar alınsın Selçuk bir daha forma yüzü göremez. Tudor hayatta oynatmaz bu belli zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt