Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yatti filan demiyorum zaten ama eski gücü yok onu inkar edemesiniz.
neydi o zimba gibi vuruyordu toplara.

renktaşım bak formu düşük dersin anlarım ama bu adamın yanında koşmayan ve her topu ezen 4-5 oyuncu vardı. İzlediğim bazı maçlarda wesley ve musleraya üzülüyordum, o kadar çok emek veriyorlardı ki sonra balta,selçuk,tolga,yasin vb kişiler bir veya birkaç hatayla maçı veriyorlardı. şimdi kadro öyle değilken bu adamı harcamak saçmalıktır, bugün ManU'da olsa sözleşmesi uzatılırdı çünkü böyle oyuncular çok ender bulunur ve çok ender takım değiştirir yapmanız gereken ondan verim alacak kadro ve sistem kurmak.

Sneijder in saat kacta Istanbul da olacagini millet duysun bak nasil karsilaniyor.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Selçuk gitmeden Sneijder giderse yönetim ve teknik ekip derdest edilmelidir direnişçi kardeşlerimiz tarafından.

Selçuk konusunda hata ünal Aysal'da

Sözleşmesi devam eden adama uzun süreli kontrat uzatıp zam verdi bide

Maç başılarla 4 m € alan bir oyuncunun yedek kalmasını yönetimler istemez

Selçuk'u kimse de almaz elde kaldı o 2019 yılına kadar malesef.

Ali Naci nevzat vs bunlar yerli oyuncu yalakaları Tudor'un Selçuk'u beğendiğini sanmıyorum ama oynatırsa da mecbur cidden bir çıkış yolu gözükmüyor Selçuk konusunda.

Valla ben takımda değişim istiyorum Selçuk ve Sneijder yerine dinamik kaliteli adamlar alsak oynadığımız futbol olumlu anlamda çok değişir bana göre.

Bide Bruma'da aynı takımda oynadı ama çok iyi oynadı takımı sırtladı ee o da aynı oyuncularla oynadı sonuçta

Sneijder'in etrafına takım kurup çok iyi performans bekleme konusunu 2 sene falan önce yapmalıydık bence geç kaldık o konuda...

33 yaşına girecek fizik olarak düşüş yaşayacak ben onun performansında olumlu bir değişiklik beklemiyorum bundan sonra.

Bruma çok solo bir oyuncu zaten onun oynadığı top takımdan bağımsız. Sneijder'de düşüş de olsa belirli özellikleri hala çok üst düzeyde. Dursun Özbek Tudor'un Sneijder'le bir sorunu olamaz demişti, Tudor bu konuda laf geçiriyorsa eminim Selçuk konusunda da geçirebilir. Ben normalde bekleme taraftarıyım adam kadroyu 2.lig topçularıyla bile doldursa bi görelim yani bir bildiği vardır belki derim ama şu an yapılan hamleler aşırı embesilce. Selçuk kalıyor, Sneijder gidiyor yerine de ondan iyi olmayan bi adamı aşırı para verip alıyoruz. Onun dışında dediğim gibi 8 numara bakması gerekirken ön libero araması Tudor'un Selçuk'un yanına adam aradığını doğruluyor zaten yoksa Tolga'yı oraya düşünüp 8 numara aldırmaya çalışır. Bu adam tekme tokat kovulur bu gidişle.

GSCimbom twitter hesabini kullanan Sneijderci renkdashimizi kutluyorum

Sneijder in saat kacta Istanbul da olacagini millet duysun bak nasil karsilaniyor.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

yeni bi dönemin baslangıcı belki de...sneijder bu destek sayesinde en iyi sezonunu yaşayabilir.dünya kupası da cabası.

Kaçta geliyor efsane??? 2 Arena dolusu taraftar görsün şerefsizler.

Panige gerek yok

Hic bir takim o Paralari vermez Sneijder'a,1 yillik sözlesmesini tamamlar öyle gider

DDhLH9OXUAE3Zrv.jpg

Yedirmeyeceğiz ulan yedirmeyeceğiz!!!
Bu kesinlikle fake değil. Bende Sneijder'in kardeşine snapchatten mesaj attığımda cevap vermişti.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijderin gitmesi doğru

jongun gitmesi doğru

selçuğun kalması yanlış

tarıkla donkun kampa götürülmesi yanlış

sapla samanı karıştırmayalım

Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder, Wesley'in ayrılacağı iddialarını isntagramdan yalanladı.

renktaşım bak formu düşük dersin anlarım ama bu adamın yanında koşmayan ve her topu ezen 4-5 oyuncu vardı. İzlediğim bazı maçlarda wesley ve musleraya üzülüyordum, o kadar çok emek veriyorlardı ki sonra balta,selçuk,tolga,yasin vb kişiler bir veya birkaç hatayla maçı veriyorlardı. şimdi kadro öyle değilken bu adamı harcamak saçmalıktır, bugün ManU'da olsa sözleşmesi uzatılırdı çünkü böyle oyuncular çok ender bulunur ve çok ender takım değiştirir yapmanız gereken ondan verim alacak kadro ve sistem kurmak.

ins. kalirsa iyi bir sezon gecirir daha baska birsey demiyorum.

Wes gitmez yönetim kendi istemediği sürece onuda gönderemez galyana geldik yine bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Al işte Talisca diyosun mesela kim biliyordu buraya gelmeden kiralanmadan ama bu ligi değiştirdi belkide Belhanda bu ligde tam aradığımız adam olacak top süren oyun görüşü olan ve hırslı bir oyuncu.Sneijdere kötü oyuncu diyen yok ki ama herşeyi tek adamla yürütemezsiniz takım olacaksın takım halinde oynayacaksın o zaman Mossoroda oynar Taliscada oynar Belhandada oynar bunu sağlayacaksak ben Muslera hariç herkese kapının gösterilmesine sesimi çıkartmam.Meloda gitti ama yerine Donk geldi lanet ettik bunu yapmayacaksın ama iyi yabancı oyuncu getireceksin yaşıda uygun olan.

Katiliyorum ancak Belhanda Talisca kadar ust duzey yetenekleri olan bir oyuncu degil. Talisca Arsenal Manu seviyelerini gorebilecek bir oyuncu yasi da genc. Belhanda Max bizde oynar daha buyuk takim cok zor.

Yarın istanbul'a geliyorsa efsane karşılama olur kendisine. Yeni transfer gibi olur

TapaTalK

Tarık-Endoğan-Donk-Emrah Başsan herhalde eksiklerimizi bu oyuncular giderir sonuçta kampa gidiyorlar ya,Tarığa gelen 13 Milyonu reddedip niye alınıyor kampa ki oda saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt