Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: Tudor'a bu takımın 2 sezondur dibe batmasının sebebi nedir dedim. Verdiği cevap; "Sneijder'in takımda olması" dedi

:asd22:

Ersen Martin: Tudor'un 2 sezondur bu ölü Sneijder'in attığı gol ve yaptığı asistlerden haberi var mı ? Asist kralı bir adamdan bahsediyoruz. Ben Tudor'u hiç anlamadım Nevzat.

Nevzat Dindar: Neyi anlamadın? Sneijder'li bir pas akışı istemiyor. Takım ağırlaşıyor diyor

serdar kamptamı ya gören varmı çıkıyormu idmanlara?

40 gol yediysek 20sini semih yedirdi hala o mal bu takimda kalabiliyorsa sneijder gitmis bruma gitmis bunlari aciklayamazlar artik.

gbu.jpg

Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldızı Selçuk İnan'ı geçen sezondan beri markaja alan İspanyol ekibi Barcelona'nın takiplerini sürdürdüğü ortaya çıktı.

BARCA SELÇUK'UN PEŞİNDE

Özellikle geçen sezon sergilediği futbolla herkesi mest eden 27 yaşındaki yıldız oyuncuyu Katalan ekibinin, Devler Ligi'ndeki ManU maçında da tribünden takip ettiği ortaya çıktı.

Sergilediği futbolla hedeflenen kriterlerin altında kalan Selçuk'u Barça istatistikçilerinin takibi sürdüreceği bildirildi.

BAZI YÖNETİCİLERİN HABERİ VARDI

Fatih Terim'in gözdesi olan Selçuk İnan'ın Hollanda ile oynanan milli maçta şans bulamaması nedeniyle Manchester United maçı için önceden yer ayırtan İspanyol gözlemci Paco Martinez'in, bazı yöneticilerle de temas kurduğu bildirildi. Star gazetesinin haberine göre; Selçuk'un takip edildiğini bilen bu yöneticiler, olayı motivasyonu bozulmasın diye sakladığı belirtildi. Martinez'in, Türk yıldızı takip etmeye devam edeceği ve sezon ortalamasında istatistiklerinin iyi olması halinde Selçuk'u rapor edeceği bildirildi.

BARCA KRİTERLERİNİ GEÇTİ

Sezon sonu Barcelona'nın hocası Tito'ya Selçuk için bilgi verecek olan Paco Martinez'in yıldız oyuncunun özel hayatı ve yaşam tarzı hakkında da en ince ayrıntısına kadar araştırmalar yapıp bilgiler edindiği bildirilirken, muhtemel bir transfer teklifinin sürpriz olmayacağı belirtildi. Özel yaşantısına dikat eden ve idmanlarda çalışmayı çok seven Selçuk'un bu konuda Barça kriterini geçtiği, performansının da geçen sezonu bulması halinde büyük transferin gerçekleşeceği bildirildi.

Nevzat bi zahmet çenesini kapatsın

sent via GSC

Semih gelişecekse burdan uzakta gelişsin.bize faydası varsada olmasın.bir gitmedi kaç yıldır

Ersen Martin: Tudor'un 2 sezondur bu ölü Sneijder'in attığı gol ve yaptığı asistlerden haberi var mı ? Asist kralı bir adamdan bahsediyoruz. Ben Tudor'u hiç anlamadım Nevzat.

Nevzat Dindar: Neyi anlamadın? Sneijder'li bir pas akışı istemiyor. Takım ağırlaşıyor diyor

Her konu tamam da pas akışını Sneijder yavaşlatıyor diye konuştuysa hoca, konuşmadıysa hoca ile Sneijder arasındaki sorunu bu cümlelerle uyduran gazeteci net gerizekalıdır.

Dünyada en hızlı pas yapanlardan bu adam.

Yok abi yok, piyasa yapan yerliyi anında satacaksın. Yasin, Semih, Selçuk. Para ediyorken, piyasası varken sat gitsin cidden. Ondan sonra götü başı dağıtıyorlar...

Nevzat Dindar: Tudor ağır oyun istemiyor. Oyunda sıkışma istemiyor. Sneijder'e dayalı sistem bunun nedeni diyor.

Nevzat agir sacmalamis.

Nevzat Dindar: Tudor'a bu takımın 2 sezondur dibe batmasının sebebi nedir dedim. Verdiği cevap; "Sneijder'in takımda olması" dedi

:asd22:

Bir teknik adam asil problemi Selcuk, de jong, semih, tolga , balta degilde Sneijder olarak goruyorsa gercekten yarin aksama thy den bileti alip evine postalamak olmali ilk is!!

Son düzenleme:
Sneijderden dolayımı ağır oynuyoruz . Nevzat futboldan ilgilenme vakit kaybı.lan ilerde hızlı oynayacak adam mı vardı adam oynamadı.arkasında de jong ve selçuk gibi tr liginin en ağır adamları var .defans zaten rezalet.sneijder yavaş oynuyor oldu tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt