- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.600
- 5.338
Sneijder yerine Belhanda alınıyor olabilir Josue de gitti oraya transfer yapmakk yerine Atalay'a güvenip oynatmalı Tudor
süper olurdu.atalay oynarsa herkes destek olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder yerine Belhanda alınıyor olabilir Josue de gitti oraya transfer yapmakk yerine Atalay'a güvenip oynatmalı Tudor
Tudor en az 8 futbolcu 18'in içine girmesi gerekiyor diyordu rakip orta açacağı zaman
Önlibero-Bekler-Orta saha hatta forvet hepsinin hava topu konusunda defans yapabilmesi gerekiyordu
Drogba-Melo filan varken hayatta yemezdik kolay kolay bu golleri
Selçuk'u alan Çin kulübünün forması bile alınır.Selçuğuda itelesek Çin'e kankisinin yanına.
Melo gitmeden son yılında bel fıtığı ameliyatı oldu.
O iyileşme sürecinde iken istisnasız her maç gol yedik.
Geldi. Hamitin 1 yıl topa degmediği ameliyatın aynısını olduktan 3 ay sonra takıma geri döndü.
6 maçta oynadı, o 6 maçta SIFIR GOL YEDİK. Şampiyonluğu ilan ettik, son maç rizeye gitmedi, o maçta da 1 gol yedik!!!!
Bu "performansı düşüyor" laflarını arkası dolu kullanalım. Sonra eğrelti duruyor.
O varken derbi kaybetmezdik. Şampiyonluğun en büyük abonesiydik.
O gitti , 2 yıldır Derbi galibiyeti SIFIR !! Hatta berabere bile kalamıyoruz, herkese yeniliyoruz neredeyse. Ligde 6. ve 4. olduk !!!!
Performansı düşmüşmüş!! Onun da sözleşmesinin bitmesine 1 yıl vardı sadece!!!
asıl başbelası selçuk zaten.Selçuğuda itelesek Çin'e kankisinin yanına.
süper olurdu.atalay oynarsa herkes destek olur.
Hala mı Şınayder yav.
Bir de 1 haftalık daha izin ha. Yeminle tam bir komedi. Banane lan senin gece kulübünden. Herkes kampta senin ne özelliğin var? Birkaç gün sonra ön eleme maçı oynayacağız, adam hala çalışmaya başlamadı.
Sizi de anlamak güç. Donk, Semih vs şu kadar alıyor da Wesley 5M alıyor, çok mu diye mantık olabilir mi arkadaş. Yanlışı siz yanlışla mı düzeltmeye çalışıyorsunuz? Bu adamlar takımda diye, Wesley'in aldığı parayı meşrulaştırıyor mu?
Son 2 senedeki performansı ortada. Bana boşa istatistik vermeyin yok efendim asist kralı oldu ölüsü bile filan diye. 4-0/5-0 yendiğimiz Alanya vs takımlarında yaptığı 2-3 asistin zerre önemi yok. İlla istatistik diyorsanız Selçuk ve Yasin de her sene istatistik kasıyor ama millet anasına sövüyor.
Geçiniz bu işleri. Tudor gelmeden önce herifin göbeği vardı yahu bildiğin?
Neymiş efendim yanındakiler çöpmüş, iyi takımı kur Wesley'in etrafına o zaman görmüş... Yahu ben anlamam çöp filan. Yıllık maliyeti 6M'u bulan bi oyuncu o paranın her kuruşunun hakkını verecek. Ama ne hikmetse beyefendi göbek bağlıyor, üstüne her sene kampa en son katılıyor. Göbekli portakal diyince de millet kızıyor.
Eskiden şut attığı zaman kaleciyi de içine gömerdi, şimdi şut atmaktan korkar hale gelmiş. Yaşı olmuş 33, ne fiziği kalmış ne temposu...
Basan, koşan, mücadele eden bi oyun anlayışına sahip Tudor. Ve oyuncuya dayalı sistemi de değiştirmek istiyor... Wesley'i takımda istememesi kadar doğal bişi olabilir m?
Bana göre de artık gönderilme vakti geldi, geçiyor bile...
buna katılıyorum fazla para alıyo biraz indirim yapıp 2 sene daha sözleşme imzalansın hay hay.dün gereken tepki gösterildi.top artık sneijderde.madem sampdoriada 2,5 milyona razı burda da indirim yapıp kalabilir.
ayne ben de böyle düşünüyorum takım olarak kısaydık düşün sabri-semih-ahmet-carole-linnes gibi isimlerden ahmet biraz vurabiliyor o kadar...selçuk zaten mıymıntı....erenin oynadığı maçlarda bile fark ediyordu eren çıkıp uzaklaştırıyordu...en az 5 uzun oyuncu olmalı Maicon-Serdar-Gomis var desek Lemina gelirse o da kısa değil baya rahatlayacağız bu konuda gibi
Tudor ntvsporda duran top konusunda ciddi çalıştık ve azalttık dedi rıdvan cevap olarak yine de gol yediniz ne diyeceksiniz dediğinde ''kalite'' diye cevap verdi bu herşeyi özetliyor aslında
Wesley giderse Belhanda 10 numaraya çekilir. Konop gelirse yeri banko olur. Diğer kanatı da Gary, Sinan, Yasin idare eder. Asıl orta sahaya 2 adam almamız lazım. Tabi paramız varsa Konop'tan sonra 1 kanat daha gelsin ama paramız yoksa öncelik 2 orta saha olmalı.Sneijder satılırsa 1 değil 2 oyuncu gerekir ön tarafa. Kono geldikten sonra bile kaliteli kanat almak lazım. Kono-Belhanda-Garry-Gomis hücumu o kadar da güçlü değil.
Eğer öyle bir hıyarlık yapacaklarsa bari Kono'yu kiralayıp Cengiz'i de bonservisiyle alsınlar.
Profilindeki adamı da artık yazamıyoruzMuslera
???? Maicon Serdar Clichy
Vainquer Lemina
Rodriguez Belhanda Konoplyanka
Gomis
Sneijder yazamamak nekadar gücüme gitti ya resmen içim acıdı..