Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zam filan yapmayalım da Yasin'in tutulması gerekiyor bence. Zira daha iyi yerli bulamayız. Boşuna demagojiye gerek yok. Sneijder mevzusunda Sneijder'i savunanların köşeye sıkışacağı bir durum yok.

İstatistikse istatistik. Baya katkı vermemiş mi. Niye yerine oyuncu istiyorsunuz o zaman. 11 gol 4 asist az mı.

sen hikaye anlat.

ben gerçekleri anlatayım.

Melonun o yıl oynamadığı İSTİSNASIZ HER MAÇTA GOL YEDİK Mİ ? EVET !! Melonun ameliyat sonrası o oynadığı 6 maçta toplam 1 gol yedik mi ? Hayır ve şampiyon olduk.

Melo dan sonra derbi kazanabildik mi ? Hayır, berabere bile zar zor kaldık.

Melo dan sonra GS lig şampiyonluğu yaşadı mı ? Hayır, ligi 4. ve 6. sırada bitirdi.

he, şimdi anlat yok top onun kıçına çarptı çıktı, yok interde bilmem kim onu kesti de bik bik bik.

verdiğin cevap futbol kaliteni bilgini çok güzel belli ediyor..bomboş şeyler .. İyi ben de diyorum yekta vardı o ara onun sayesinde şampiyon olduk o gidince derbi kazanamadık..Bu kadar sığ bir düşünce tarzı olabilir mi ya ?

İstatistikse istatistik. Baya katkı vermemiş mi. Niye yerine oyuncu istiyorsunuz o zaman. 11 gol 4 asist az mı.

Daha iyisi gelmiyorsa kalsın. Yasin yerine Cengiz veya Konoplyanka geliyorsa gelsin. Veya Sneijder yerine Pjanic filan geliyorsa gelsin. Herkesin bir üstünü alıyorlarsa gelsin. Bu kadar basit.

DDjJHP7XgAAp2LU.jpg

sneijder nedense yeni sözleşme kapma ugrasında gibi geldi.menajerinde var bi pokluk.

su "Sneijder gitsin huloog"culara prim vermeyin ya gizli kus hepsi. Galatasaray'i desteklediklerini saniyorlar da alakasi yok

Bu herif baya mantıklı la hiç kafadan kırık bi tipe benzemiyor, enteresan.

Galatasaray taraftarı ne zaman bir futbolcuya ettiğinden fazla değer verdiği zaman hep zarar gören Galatasaray oluyor.

Belhanda itici diyordum ama son derece sempatik adammış yav.Umarım adam akıllı top oynarda kendine sovdurmez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt