Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 transfer yaptık ama bana göre takımın 6 transfere daha ihtiyacı var.

Bekler >> Linnes, Carole, Cavanda, Tarık >>> Sadece Linnes'in yeri olabilir takımda. Ona da bütün sezon için güvenebilir miyiz emin değilim. Hem nitelik, hem nicelik sıkıntısı var. 2 yeni bek lazım.

Orta saha >> Selçuk, De Jong, Tolga >>> Selçuk bitik, De Jong bitik ve kampa alınmadı, Tolga idare eder ama sakatlık sorunu var. Kalite zaten yok ama sayı olarak da sıkıntı var. 2 yeni transfer şart.

Kanatlar >> Garry, Sinan, Yasin >>> Bu oyuncuların seviyesi Kayserispor. Sinan çıkış yapar denilebilir ama sezonu bu ihtimale bağlayamayız. Öte yandan kalite bir yana sayı olarak da az bence bu rotasyon. Dolayısıyla burada da nitelik ve nicelik yönünden sıkıntı var. Hangi profilde olacağı hocaya kalmış ama 2 yeni kenar oyuncusu gerek.

Bu transferler içinden '' içeriden hallederiz '' diyebileceğimiz bir yer varsa ancak sol bek olabilir. Linnes sağ ayaklı olmasına rağmen orada iyi görünüyor. Onu 11 düşünebiliriz belki. Ben çok güvenmiyorum ama bu denenebilir. Onun dışında diğer pozisyonlara eklemeleri yapmazsak son 2 sezondaki gibi patlarız.

Bomba imha ekipleri ihbara neden olan çantayı patlattı. (AMK Muhabiri Mesut Yıldırım)

Ben bu filmin sonunu görüyorum az cok.

Simdi har vurup harman savurduklari icin yine en gerekli olan transferlere para kalmayacak ama "bütceyi düsünmeliyiz ehe ühü" diyerekten abuk zubuk adamlari getirecekler. Mesela en elzem ve transfer gerektiren yer orta sahamiz. Bakalim oraya kimi alacaklar.

Asil oraya kaliteli bir adam lazim, bir takimin kalbi orta sahadir. Sag bekin cöp olabilir, stoperin cöp olabilir ama orta sahan kesinlikle iyi olmali.

Vay be insan bu kadar mı beceriksiz olur. Ya komisyon dönüyo fena yada kamera şakası Belhanda ya 10 milyon Euro bonservis + net 3.5 milyon Euro maaş olamaz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

belhandayi kiralayabilirdin opsiyon ile
ama o zaman komisyon düsmezdi kimseye
cok fena paralar dönüyor
ortada zerre basari yok ama gs tarihinin en fazla bonservis ödedigi yillardan birini yasiyoruz

DDg1EOuU0AUFtgE.jpg:large

ev2aghi0_400x400.jpg

Son senesi ya vurgun yapıp defolup gidecek , bizim başımıza kim gelirse aynı haltı yiyor. Nasıl olsa kişisel sorumluluk yok

Harcanan paraların minimum %25i komisyondur. kırışıyorlardır aralarında bizim yöneticiler.

belhanda kanatta da oynarım,her yerde oynarım demiş

Bundan sonra hiç para yok diye ağlamasınlar madem para saçıyoruz başarı istiyoruz bütün eksik mevkileri doldursunlar stoper sağbek solbek ön libero orta saha sağ kanat hepsi alınsın!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt