3 transfer yaptık ama bana göre takımın 6 transfere daha ihtiyacı var.
Bekler >> Linnes, Carole, Cavanda, Tarık >>> Sadece Linnes'in yeri olabilir takımda. Ona da bütün sezon için güvenebilir miyiz emin değilim. Hem nitelik, hem nicelik sıkıntısı var. 2 yeni bek lazım.
Orta saha >> Selçuk, De Jong, Tolga >>> Selçuk bitik, De Jong bitik ve kampa alınmadı, Tolga idare eder ama sakatlık sorunu var. Kalite zaten yok ama sayı olarak da sıkıntı var. 2 yeni transfer şart.
Kanatlar >> Garry, Sinan, Yasin >>> Bu oyuncuların seviyesi Kayserispor. Sinan çıkış yapar denilebilir ama sezonu bu ihtimale bağlayamayız. Öte yandan kalite bir yana sayı olarak da az bence bu rotasyon. Dolayısıyla burada da nitelik ve nicelik yönünden sıkıntı var. Hangi profilde olacağı hocaya kalmış ama 2 yeni kenar oyuncusu gerek.
Bu transferler içinden '' içeriden hallederiz '' diyebileceğimiz bir yer varsa ancak sol bek olabilir. Linnes sağ ayaklı olmasına rağmen orada iyi görünüyor. Onu 11 düşünebiliriz belki. Ben çok güvenmiyorum ama bu denenebilir. Onun dışında diğer pozisyonlara eklemeleri yapmazsak son 2 sezondaki gibi patlarız.