Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaş Bütçesi;

Gidenlerin yıllık ücretleri;

Podolski 3
Chejdou 2.2
Bruma 1.2
Sabri 1.25

=7.65 Milyon €

Batarsak kayyum oradan da satılma ihtimalimiz var mı acaba ne bileyim borç belli noktaya gelince vakıf niteliğinden çıksak falan öyle bir şey olsa keşke

Keşke orta saha tranferi de kampa yetişeydi neyse artık bekleyeceğiz ama beni verilen paralar değil bundan sonra verilmeyecek paralar korkutuyor. Orta saha ve sağ bek iyi olsun sol bek ve kanat da istemiyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maaş bütçesi;

Gelenlerin yıllık ücretleri;

Gomis 3.35
Belhanda 3.35
Maicon 2.2

= 8.9 Milyon €

Gidenler 7.65-8.9 Gelenler
-1.25 Milyon €

e5a359d91f20e259ce44fdce56e8cf7a.jpg

Superlig+Ziraat+Superkupa+Uefa+Supercup+AvrupaKupasi+Konfederasyoncup+FaCup+Dunyakupasi sampiyonu oluruz

Belhanda'ya verilen maas Bruma'ya verilse kalirdi. Ve isin komigi su an kanat ariyoruz Belhanda hicbir derdimize ilac olmadi :)
Muhtemelen 2 gun sonra sirita sirita cikip ayagimizi yorganimiza gore uzatacagiz deyip frene basacaklar ve en eksik bolgelerimiz yine eksik kalacak.

Corchia sevillaya gitmek istiyormus @evrenmanchester

Corchia-> sevilla galiba
Sevilla sayfalarıda onu yaziyor

Beyler verilen ucretler cok ancak ornek olarak salih tarik sabriye verilen paralari bi adama verelim aklimiz rahat olsun demiyor muyuz? Kaliteli adam izleyecez bunu dusunelim..bizim beceriksizlerin 2m civarina getirdigi adam max tolga oluyor..vasat adam alacaklarina istedigi yilligi versinler kaliteli adam izleyelim

Cavanda zu Rennes
Donk zu Göztepe
Hakan zu Antalyaspor diyorlardı ses seda yok.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Maaş bütçesi;

Gelenlerin yıllık ücretleri;

Gomis 3.35
Belhanda 3.35
Maicon 2.2

= 8.9 Milyon €

Gidenler 7.65-8.9 Gelenler
-1.25 Milyon €

En az 3-4 transfer daha yapacağımızı düşünürsek bu maaş bütçesi bizim her halükarda 65m € sınırını aşacak gözüküyor. Bu sene öyle bir kısıtlamamız var mı tam bilmiyorum gerçi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt