Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat/Maskara (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni

kesinlikle samir nasridir. smod konusunu açmıştı geçenlerde

Vay la nobet bitmis

Gelisme var mi diyoruz as diyorlar

Ulan malum parti nobeti de bitirdin

Sent from my iPhone using Tapatalk

buralari gorunce

4721943710_1b304e1d4f.jpg

Kap gelince anca canlanır buralar,bitirdiler burayıda.

Vainqueur

Sinan Imbula Belhanda

Jovetic Gomis

Önde pres yapabilecek takım

Vay la nobet bitmis

Gelisme var mi diyoruz as diyorlar

Ulan malum parti nobeti de bitirdin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bikkinlik geldi herkese sürekli ayni isimler geliyo haberlerinden.bi kaç futbolcu icin kap gelse coşar yine buralar merak etme.su belhanda maicon ve gomis aciklansa artik gina geldi ucak sozlesme vs baydı..

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nevzat Dindar denen mal herifin tweetlerinin burada paylasilmasinin yasaklanmasini talep ediyorum.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Issiar Dia ile üç yıllık sözleşme imzaladık. Malatya'ya hayırlı olsun"

taze geldi hayırlı işler

Caen forması giyen 18 yaşındaki yıldız adayı Yann Karamoh, Galatasaray'a çok yakın.

Caen forması giyen 18 yaşındaki yıldız adayı Yann Karamoh, Galatasaray'a çok yakın.

DDROy1RW0AAAge0.jpg

YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt