Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.287
- 11.331
- 1.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bir duyum aldim. Aslinda duyumcu filan degilim ama Almanyada oturdugum yerin Sahmat/Maskara (Nürnberg/Fürth) diye Türk eglence merkezi var hatta Dursun Özbek bile gelmistir zamaninda. Herneyse orayi isleten Ümit abimiz Ucakta Tudor ile bulusup transferleri soruyor. Oda Belhanda bitti Maicon bitti Gomis karari bugün verilecek ve ayrica Dünya yildizi bir oyuncu ile görüsme halinde oldugumuzu söylüyor. Bu abimizin yönetime cok iyi baglantilari da var. Sizlerle paylasmak istedim hemen öldürmeyin beni
Yolda görürsem döverim bu herifi
Bikkinlik geldi herkese sürekli ayni isimler geliyo haberlerinden.bi kaç futbolcu icin kap gelse coşar yine buralar merak etme.su belhanda maicon ve gomis aciklansa artik gina geldi ucak sozlesme vs baydı..Vay la nobet bitmis
Gelisme var mi diyoruz as diyorlar
Ulan malum parti nobeti de bitirdin
Sent from my iPhone using Tapatalk
buralari gorunce
![]()
musleranın yanındaki barzolar kim?
![]()
taze geldi hayırlı işler
Caen forması giyen 18 yaşındaki yıldız adayı Yann Karamoh, Galatasaray'a çok yakın.
Güzel kadro, rahat şampiyon olur ama şu arkadaşı ne yapıcaz---------Muslera
Tete-Serdar-Maicon-Clichy
------Fernando--Fer
Lens--------------Belhanda
----Jovetic----Gomis
Leipzig, Monaco, West Ham falan pesinde kosuyordu bunun.
Inşallah be inşallahtaze geldi hayırlı işler
Caen forması giyen 18 yaşındaki yıldız adayı Yann Karamoh, Galatasaray'a çok yakın.