Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Sevilla futbol direktoru ilgilenmediklerini acikladi
adamlar bedavaya konopylankayı alıyor bir de utanmadan kendini sevillayla kıyaslamış.. Ulan sevilla belhandaya 5ten fazla versin kafamı keserim
o orta saha gelirse geleni gideni tokatlariz.
bu da belhandayı feci yaladı başarılı olamazsa belhanda bulup bi güzel suratına tükürmek lazımUğur Karakullukçu
Younes Belhanda, Avrupa'nın en iyi çıkış yapan 3-4 takımından biri olan Nice'den geliyor... Bir hafta geç kalınsa zaten Sevilla almıştı.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu
Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu
Neymiş, Belhanda Wes'in mevkisinde de oynayabiliyormuş.. Daha iyi ya, Sneijder rekabeti hissetsin, forma girsin. Birlikte de oynayabilirler.
Futboldan anlayanlar bir baska konusuyor iste
Ben kendi adima konusuyorum Belhanda 8 Milyona Sevilla'ya gitse "isi biliyorlar ya" demezdim, aksine salak mi bunlar derdim.
Maalesef mevcut durumda salak olan kulüp biz oluyoruz.
Eee bir zahmet yapsınlar daaa Faruk
Yeter artık geleni gideni tokatlamak istiyoruz yeniden![]()
3 kaliteli transfer daha olursa ilk 2 için yeterli bir kadro oluşur.
Uefa avrupa ligi için ise bişey diyemeyiz kura şansı önemli.
Allah sakat vermesin gomis filan sakatlanırsa yerini dolduracak adam yok.
Bütceye göre hareket ediliyordur herhalde. Bu paraları biz tak bir anda vermiyoruz sonuçta beyler kulüp veya oyunculara. Bonservisler taksitlendiriliyor ki bu normal yani.Fatih bizim mali yapımız için söylüyorum bu dediklerimi
Yoksa Avrupa için tabi ki yetersiz bunlar
ama bu paraları harcarken de f/p oranını mutlaka gözetmek lazım
Altyapı konusunda ise sonuna kadar desteklerim
Yani yönetim çıkıp açıklama yapsa ve dese ki;
başta Selçuk, Sneijder olmak üzere diğer bütün çöpleri gönderip sırf altyapıdan gençleri koyacağız
Ağzımı açıp tek kelime etmem
Yeter ki o cesareti göstersinler
gelecek, takma kafana en azindan bi orta garanti.
beklerede oyuncu gelecek o kesin.