Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakın Sneijder ve Belhanda beraber oynasın. Siz değil rakipler düşünsün. Sizin düşünmeniz gereken bu adamların arkasında Imbula mı olsun Lemina mı ya da Clichy mi geldi Corchia mı olmalı.

Kaplumbag hizinda olan Sneijder-Selcuk orta sahasini izlemekten biktim usandim

Tudor eğer üçlü bir orta saha düşünüyorsa Vainqueur ismine sıcak bakabilirim. Şöyle bir şey mükemmel ötesi olur bence :
--------------------Vainqueur---------------
-------------Lemina-------Pasalic-----------

bayram zihyaret için gittiğin giresunda dursun özbekin yeğeninden duyumlar almışsın reis

Çeptalk

giresuna gittim ben şebinkarahisara değil(dursunun köyü) orası sivasa bağlı giresunla alakası yok rengdash yada biz giresunlular öyle kabul ediyoruz !!!1

Yasin Öztekinin takıma gelmesi bir nesilin görüp göreceği en büyük olaydır, değerini gidince anlarsınız. son 2 sezonda köy takımından farkı olmayan iddiasız takımda bile 21 gol ve 9 assist yapmıştır.

Yasin Öztekinim takıma gelmesi bir nesilin görüp göreceği en büyük olaydır, değerini gidince anlarsınız. son 2 sezonda köy takımından farkı olmayan iddiasız takımda bile 21 gol ve 9 assist yapmıştır.*

doğu avrupa futbolunun gördüğü gelmiş geçmiş en iyi kanat oyuncularından biri

Çeptalk

Hala son 2 sezonda bu kadar assist yapmis diyorsun,bende diyorum ki selcuk inan denen el freni de neredeyse ayni rakamlara ulasti

Ikisininde verdigi Zarar ortada,bu takimin orta sahada rakiplere ezilmesinin sebebi Sneijder-selcuk ikilisi bunda anlamayacak ne var

Sirf adi var dünya yildizi diye sahada can verene kadar oynayacak hali yok heralde
Hayal dünyanızdaki Galatasaray'da onların yerine gelenlerin daha iyi olacağını sanıyorsunuz ama yok işte öyle birşey.
Melo gitsin dediniz şimdi tolga var, burak gitsin dediniz eren geldi, eboue karaktersiz dediniz cavanda'ya para verildi, telles satılsın para ediyor dediniz fransız güreşçi geldi.
Bu çapsızlar transfer ettiği oyuncunun lisansını çıkaramıyor daha. 1 aydır 33 yaşında bi adamın kaprisini çekiyorlar. Kimi alacaklarını sanıyorsunuz selcuk sneijder'in yerine ? Bırakın almasınlar kimseyi seneye baştan kurulur takım düzgün bir yönetim ve hocayla. Bu sene ilk 3 zaten hayal, çarçur etmesinler daha fazla bütçeyi bırakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt