Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor sampiyonluk istiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

1339337.png
Rezaled bir post

~tap

Almış olsaydı da veryansın ederdin, itiraf et!:)...Amaç bağcıyı dövmek olunca böyle oluyor, üzüm kimsenin umurunda değil...

Gündemdeki maliyeti yüksek stoperlerden biri ile yetinmek yerine, ikincisi olarak Titi' nin alınmasını tercih ederdim, daha önce de yazdığım üzere...
Yani suan gundemdeki isimlerden hic birini alamayacaklar gibi duruyor zaten. Semih le devam etmektense titi yi tercih ederdim. Simdi oda gitti :)

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DDL2q6zXsAA1t4E.jpg

Balotelli 1 sene uzatmis

Ulen bizim hazırlık maçları dahi belli değil. Bari abuk subuk takımlarla oynamasak.

Çin Süper Ligi ekiplerinden Şangay Shenhua'da forma giyen Carlos Tevez, takımının Yanbian Funde'yi 2-0 yendiği maçta 4 ay sonra gole kavuştu.

kiralik olmaz mi diye düsünmüstüm ama 33 yasinda oldugunu gördüm :/

engin baytar gibi hem yetnekli hem piskopat topcularımız olsa 2-3 tane iyi olurdu

Konu Dışı- teketekte ilber ortaylı ve celal şengör var izlemek isteyenlere duyurulur

“Dün ve bugün tarihli Fanatik Gazetelerinin manşetinde yer alan ‘1 değil 5 forma alırım’ ve ‘Fenerbahçe’de tarihi operasyon’ başlıklı, Zlatan Ibrahimovic’le kulübümüzün ilgilendiğine dair haberler yalandır.
Fanatik Gazetesi, bu haberlerle adeta kendi çalıp kendi oynamakta ve kamuoyunda yanlış bir beklenti oluşturmaktadır. Bununla birlikte Fanatik Gazetesi böyle bir transferi karşılayacak maddi kaynağa sahipse bahse konu oyuncuyu transfer edebilirler.
Bu tür masabaşında uydurulan ve kamuoyunu manipüle eden yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Kamuoyuna duyurulur.”

fb kızmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt